Huuhkajat aloitti Nations Leaguen voitolla!

08.9.2018

Huuhkajat aloitti Nations Leaguen komeasti nappaamalla Unkarista 1-0 (1-0)-voiton.

Ottelun ainokainen nähtiin jo alkuminuuteilla, kun Teemu Pukki sijoitti varmasti pallon maaliin 7. minuutilla. Pukki voitti oman puolustajansa ja ajoi rangaistusalueelle ja viimeisteli kliinisesti takanurkkaan.

Maalin jälkeen Huuhkajat hallitsi kenttätapahtumia, mutta puoliajan loppupuolella Unkari alkoi päästä paremmin peliin mukaan, mutta Suomella ei ollut suurta hätää.

Toisen puoliajan alussa Lukas Hradecky joutui venymään loistotorjuntaan, kun Unkarin Adam Szalai pääsi nokikkain Huuhkaja-vahdin kanssa, mutta Hradecky veti pidemmän korren.

66. minuutilla Suomi oli lähellä siirtyä kahden maalin johtoon, kun Joona Toivion vapaapotku kapsahti ylärimaan. Reilut kymmenen minuuttia myöhemmin tolpat kolisivat taas, kun Pukki pääsi ohjaamaan Pyry Soirin keskityksen, mutta pallo kimposi pystytolpasta ulos.

Unkari haki raivoisasti tasoitusmaalia, muttei pystynyt murtamaan Hradeckyn kuparista ja näin Huuhkajat aloitti Nations Leaguen riemuisasti voitolla. Seuraavaksi joukkue kohtaa tiistaina Viron Turussa.