TamU:n pitkäaikainen toppari jatkaa

TamU:n pitkäaikainen toppari jatkaa

02.12.2018

Jo kaudella 2016 itsensä Tampere Unitedin kannattajien sydämiin pelannut toppari Eetu Rahkola on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen ja valmistautuu jo neljänteen kauteensa Tampere Unitedissa.

Kaksi edellistä kautta ovat olleet ikävän loukkaantumiskierteen takia rikkonaisia, ja Rahkolalle on niiden aikana kertynyt yhteensä vain 19 Kakkosen ottelua. Nyt haussa on ehjä kausi Sinipaitojen puolustuslinjassa.

24-vuotias Rahkola, debytoi Kakkosessa jo kaudella 2011 kasvattajaseuransa Vasa IFK:n paidassa ja pelasi vakiminuutteja kaudesta 2013 alkaen. Syksyllä 2014 tie vei Tampereelle, ja pelipaikka löytyi Kakkosessa pelanneesta Ilves-Kissoista ennen siirtoa Tampere Unitediin. Sinipaidoissa Rahkola on silminnähden nauttinut pelaamisesta äänekkään yleisön edessä. Ottelun jälkeisistä kohtaamisista kannattajien kanssa huokuu halu pelata nimenomaan kannattajille.

Vaikka menneet kaksi kautta ovat olleet Rahkolan osalta rikkonaisia, hän on näyttänyt kunnossa ollessaan olevansa Kakkosen tasolle eliittitoppari. Juuri nyt näyttääkin hyvältä, sillä Rahkola on ollut mukana joukkueen talviharjoittelussa alusta asti.

Lähde: https://tampereunited.fi