Ykkösen Jaro teki tärkeän jatkosopimuksen - "Toivottavasti fanit ymmärtävät"

Ykkösen Jaro teki tärkeän jatkosopimuksen - "Toivottavasti fanit ymmärtävät"

10.1.2019

FF Jaro solminut merkittävän jatkosopimuksen, kun viime kaudella Jaron puolustuksessa loistanut Dárvin Chávez jatkaa punapaidoissa myös kaudella 2019.

Meksikolainen Dárvin Chávez on yksi meritoituneimmista pelaajista Suomen Ykkösessä. Chávez pelannut lukuisia otteluita Meksikon kovatasoisessa pääsarjassa ja hänen uransa huippuhetki osuu vuoden 2012 olympiakisoihin, jolloin Chávez oli Meksikon runkopelaajia olympiakultaa voittaneessa joukkueessa. Chávez on lisäksi edustanut maataan myös vuoden 2011 Copa América -turnauksessa.

Chávez saapui Jaron testiin viime vuoden helmikuussa puolikuntoisena polvivamman jälkeen ja hän harjoitteli joukkueen kanssa useita viikkoja ennen sopimuksen allekirjoittamista. Chávezin otteista näkyi välittömästi miehen kokemus kovista otteluista. Täyteen kuntoon päästyään hän kuuluikin Ykkösen ehdottomaan eliittiin. Vasemman puolustajan tontilla viihtyvä vasenjalkainen Chávez hurmasi pietarsaarelaiset virheettömällä puolustamisellaan ja varmalla syöttötyöskentelyllään.

Jaro piti viime kaudella maalinsa puhtaansa Ykkösessä peräti 14 kertaa ja puolustuspään pelaajista tämän kauden joukkueessa jatkavat Chávezin lisäksi maalivahti Emil Öhberg, Pavle Milosavljevic, Toni Takamäki sekä Johan Brunell. Niinpä Jaron päävalmentaja Niklas Käcko ei peitellyt tyytyväisyyttään Chávezin sopimuksen varmistuttua.

- Tunnelma sopimuksen varmistuttua on aivan loistava. Saamme noin taitavan pelaajan noilla meriiteillä, joten ei tässä voi olla kuin onnesta tyytyväinen. Nyt puolustuslinjamme alkaa näyttää todella hyvältä. Meillä oli jo sopimukset Milosavljevicin, Takamäen ja Brunellin kanssa ja nyt saimme vielä Darvinin tähän mukaan, joten siitä on hyvä lähteä rakentamaan. Toivottavasti fanit ymmärtävät miten laadukas pelaaja Darvin on ja kuinka harvinaista herkkua on päästä Ykkösessä nauttimaan noin laadukkaista esityksistä, joita Darvin pystyy tarjoamaan, tyytyväinen Käcko kommentoi Jaron sivuilla.

Lähde: www.ffjaro.fi