PS Kemi turnausvoittoon

28.2.2011

PS Kemi otti komean 3-0 -voiton Sarius-turnauksen loppuottelussa, jossa vastustajana oli Ykkösen kärkijoukkueiden joukkoon uumoiltu OPS.

Kotijoukkue aloitti ottelun pirteästi, ja 1-0 -osuma syntyi reilun vartin pelin jälkeen, kun toppari Sergei Kovalev jatkoi Tuomas Tyystälän vapaapotkukeskityksen maalin perukoille.

Toisen jakson alkuhetkillä oli vierasjoukkueen etsikkoaika, mutta kenttähallinnasta huolimatta maalia ei saatu aikaiseksi. Juha-Pekka Juvonen pukkasi kulmapotkukeskityksen niukasti ohi maalin, ja maalivahti Juho Luukkosen pari näyttävää torjuntaa säilyttivät johdon isännillä.

Onnistuneilla vaihdoilla kotijoukkue sai peliinsä uutta virtaa, ja hienosti turnauksessa onnistuneen Tyystälän(tehot:2+3) puskumaali ratkaisi ottelun. Loistavalla asenteella esiintyneen kotijoukkueen ja Tommy Torvikosken päivän kruunasi 3-0 -maali, jossa "Rode" loi paikan itse hyvällä suojauksella ja ampui pallon komealla rintapotkulla maaliin.

PS Kemi oli kentällä selvästi nälkäisempi joukkue ja ansaitsi voittonsa, joukkueiden parhaina palkittiin OPS:n Juha-Pekka Juvonen ja Kingsin Sergei Kovalev. Turnauksessa vakuuttavasti esiintynyt valkovenäläinen ansaitsisi näillä näytöillä paikan joukkueessa, mutta varmaa tietoa miehen jatkosta ei ole. Turnauksen "pronssiottelussa" TP-47 voitti FC Santa Clausin 3-1.

Lähde: www.kem.fi/ pskemi