OPS teki tärkeän pelaajasopimuksen

28.2.2011

Viime kauden päätteeksi Oulun Palloseuran parhaana pelaajana palkittu Augustine Jibrin pelaa myös tulevan kauden OPS-paidassa. Alkava kausi on nigerialaistopparin kolmas peräkkäinen Palloseurassa.

- Lopultakin takaisin "kotona". Olo on onnellinen ja olen valmista antamaan taas parastani OPS:n eteen. Odotukset ensi kaudesta ovat korkealla ja uskon meidän mahdollisuuksiin nousta Veikkausliigaan. Nousu on tavoitteemme ja haluan olla pala joukkuetta ja historiaa, kun se tapahtuu, Jibrin lataa.

Kovana taistelijana ja joukkuepelaajana tunnettu Jibrin on antanut talven aikana näyttöjä taidoistaan Puolassa, Kazakstanissa ja Turkissa eri seuroissa. Vaakakuppi kallistui lopulta tuttuun ympäristöön ja tuttuun joukkueeseen.

- Tämä on erittäin hyvä sopimus. Jibrin pelaa aina sydämellä ja antaa aina kaikkensa kentällä. Hän on tärkeä pelaaja myös joukkuehengen kannalta, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio kertoo.

Vaikka mies liittyy OPS:n mukaan varsin myöhäisessä vaiheessa harjoituskautta, vakuuttaa hän olevan hyvässä fyysisessä kunnossa.

- Uskon, että olen hyvässä kunnossa, sillä en ole suinkaan ottanut rennosti talvea, vaan olen harjoitellut eri joukkueiden mukana.

Lähde: www.ops.fi