Kokko Ykkösen kuukauden pelaaja

21.9.2012

Rovaniemen Palloseuran hyökkääjä Aleksander Kokko on valittu Ykkösen elokuun Veikkauksen pelaajaksi. Kokko valittiin myös heinäkuussa sarjan parhaaksi.

RoPS voitti elokuussa kaikki pelaamaansa viisi ottelua. Kokko oli hurjassa iskussa tekemällä peräti kuusi maalia. Samalla myös RoPS varmisti jo nousunsa ensi kaudeksi Veikkausliigaan.

Kokko on ollut isossa roolissa koko kauden ajan. Siitä kertoo parhaiten kaksi peräkkäistä valintaa (heinä-elokuu) kuukauden pelaajaksi.

- Siihen olen tyytyväinen, että olen pelannut tasaisesti ja auttanut maaleillani joukkuetta. Meillä on huikea joukkue, jossa kaikki ovat onnistuneet aina maalivahdista hyökkääjiin, Kokko kertoo Ykkösen verkkosivuilla.

Kokko johtaa Ykkösen maalipörssiä. Osumia on kasassa 15.

- Alkukausi oli vielä vähän hakemista, mutta sitten pelit lähtivät sujumaan ja ketsuppipullo aukesi hyvin. Maalimäärään voi olla tyytyväinen ja siihen, että tärkeillä hetkillä tein maalin tai kaksi yhdeksässä pelissä putkeen. Ja kun nyt maalipörssiä johtaa, niin totta kai maalikuninkuuden haluaa voittaa, Kokko toteaa.

Lähde: www.miestenykkonen.fi