VPS hankki uuden maalivahdin

VPS hankki uuden maalivahdin

08.8.2019

Vaasan Palloseura ja maalivahti Valeri Voskonian ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 25-vuotias maalivahti harjoitteli joukkueen kanssa ensimmäistä kertaa tiistaina ja on käytettävissä jo sunnuntaina vierasottelussa Rovaniemellä.

Voskonian on syntynyt Ukrainassa, mutta miehellä on sekä Ukrainan että Armenian passit. Maalivahti aloitti ammattilaisuransa kotikaupungissaan MFK Mykolajivissa. Vuonna 2016 Voskonian siirtyi Armenian suurseuraan, Pjunik Jerevaniin. Armenialaisia sukujuuria omaava Voskonian pääsi myös mukaan maan A-maajoukkueeseen. "Valluksi" Vepsussa ristitty maalivahti liittyy joukkueeseen täynnä intoa.

- Olen todella iloinen. VPS:n organisaatio on todella hyvällä tasolla, ja on mielenkiintoista pelata uuden joukkueen kanssa, Voskonian kommentoi.

Vuonna 2018 mies palasi takaisin Mykolajiviin. 189-senttinen maalivahti on ollut ilman seuraa tästä kesästä lähtien. Vaasaan tultuaan Voskonian harjoitteli aluksi VIFK:n kanssa, mutta liittyy nyt Vepsun vahvuuteen. Ulottuva ja raamikas maalivahti teki vaikutuksen VPS:n valmennukseen jo ensimmäisissä harjoituksissaan tiistaina.

- En oikein osaa kuvailla pelityyliäni, mutta ihmiset näkevät sen sitten peleissä. Teen aina parhaani ja kaiken, mitä valmentaja pyytää. Kaikkein tärkeintä on, että VPS säilyy Veikkausliigassa. Jos joukkue menestyy, minäkin menestyn, tuore VPS-maalivahti kertoo.

www.vepsu.fi