Pohjalainen: VPS ja Jaro tuskin yrittävät hankkia AC Oulun pelaajia

05.2.2011

Jalkapalloliigan sarjalisenssiongelmien kanssa painivan AC Oulun pelaajat eivät Pohjalaisen mukaan suoralta kädeltä kiinnosta Vaasan Palloseuraa ja Pietarsaaren Jaroa. Oululaiset saattavat jäädä ilman liigalisenssiä, mikä vapauttaisi joukkueen pelaajat muiden joukkueiden käyttöön.

VPS:n päävalmentajan Tommi Pikkaraisen mielestä Oulussa on kiinnostavia pelaajia, mutta hänen mukaansa on eri asia, onko VPS:llä heihin kauheasti mahdollisuuksia.

-Vaikka tarjolle tulee lisää pelaajia, ei se meille lisää rahaa tuo, Pikkarainen sanoo Pohjalaisen verkkosivuilla.

VPS etsii vielä hyökkääjää. Kyseisellä pelipaikalla kanadalainen Frank Jonke oli AC Oulun parhaita pelaajia viime kaudella. Pikkarainen ei kuitenkaan usko, että Jonke jäisi edes Suomeen, jos AC Oululta menee sarjapaikka alta.

- Hän on tuttu minulle Pietarsaaren ajoiltani. Hyvä pelaaja, mutta en osaa suoraan sanoa, olisiko hän meille oikea pelaaja, Pikkarainen toteaa.

Pietarsaaren Jaron toimitusjohtaja Niklas Storbacka kertoi, ettei joukkue ole vielä miettinyt ollenkaan AC Oulun pelaajien tilannetta. Jaron pelaajarinki on hänen mukaansa lähes valmis.

-Ehkä keskikentällä on vielä yksi paikka auki, ja nyt pitää seurata, tarvitsemmeko Venäjälle näytille lähteneelle Maksim Vasiljeville korvaajaa puolustukseen. Emme kuitenkaan ole näin ensivaiheessa ottamassa Oulusta pelaajia, Storbacka sanoi.

Lähde: www.pohjalainen.fi