KuPS:lle huippuvahvistus – Egyptin A-maajoukkueen tähti lainalle

KuPS:lle huippuvahvistus – Egyptin A-maajoukkueen tähti lainalle

10.4.2018

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura vahvistaa tämän kauden joukkuettaan vielä siirtoikkunan takarajalla todellisella tähtipelaajalla. Egyptiläinen keskikenttäpelaaja Abdalla El Said (32) siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin lainasopimuksella egyptiläisestä suurseurasta Al Ahlysta.

Pelaajaa koskeva ilmainen lainasopimus ulottuu kesään asti. El Said lukeutuu Egyptin A-maajoukkueen runkopelaajiin ja hänen on tarkoitus osallistua Venäjällä järjestettäviin jalkapallon MM-kisoihin. Egypti pelaa ensimmäisen pelinsä MM-kisoissa 15.6. Uruguayta vastaan ja El Saidin on määrä pitää kisakuntoaan yllä Kuopiossa MM-turnauksen alkamiseen asti. KuPS on lainasopimuksen ansiosta oikeutettu saamaan oman osansa FIFA:n korvausrahasta, jota FIFA maksaa ensi kesän MM-kisapäivien ajalta.

El Said viihtyy keskikentällä monessa eri roolissa, on erittäin kokenut pelaaja ja on tällä hetkellä uransa ehdottomalla huipulla. Keskikentän maestro kuuluu Egyptin pääsarjan tähtipelaajiin ja El Said on iskenyt kuluneella kaudella Al Ahlyn riveissä 10 maalia ja on antanut 11 maaliin johtanutta syöttöä pelaamissaan 21 sarjaottelussa.

El Said on esiintynyt Egyptin maajoukkueessa 33 kertaa ja on tehnyt 8 maalia. Hän on kuulunut viime vuosina Egyptin A-maajoukkueen runkopelaajiin ja pelasi yhtä vaille jokaisessa Egyptin MM-karsintaottelussa iskien kolme maalia. El Said on toiminut myös Egyptin maajoukkueen kapteenina.

Lähde: www.kups.fi