KPV vahvistui kahdella puolustajalla

KPV vahvistui kahdella puolustajalla

12.8.2019

KPV on solminut siirtoikkunan viime metreillä kaksi uutta puolustuspään pelaajasopimusta. Uusina mihinä riviin tulevat Hysen Memolla ja Stefan Umjenovic.

Hysen Memolla on Albanian ja Italian passit omaava laitapuolustaja, ja hän on pelannut urallaan mm. Kroatian pääsarjassa ja Italian Serie B:n ja Serie C:n joukkueissa. Memolla on Albanian maajoukkueen ringissä ja vasen jalkainen laitapelaaja siirtyy Vihreään Serie B:n US Salernitanan joukkueesta. Edellisellä kaudella 27-vuotias Memolla pelasi Kroatian pääsarjan Hajduk Splitissä.

Hysen Memolla saapui Kokkolaan maanantaina ja liittyi joukkueen harjoituksiin saman tien.

- Haluan kiittää joukkuetta ja taustoja mahdollisuudesta liittyä KPV:n joukkueeseen. Olen erittäin iloinen tästä mahdollisuudesta ja tulen antamaan parhaani joukkueen eteen. Haluan näyttää kentällä parhaat ominaisuuteni pelaajana, albanialaispakki kommentoi.

Stefan Umjenovic on itävaltalainen keskuspuolustaja, joka on viimeksi pelannut Itävallan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Floridsdorfer AC:n joukkueessa. Vasenjalkainen ja 190 senttinen Umjenovic on edustanut urallaan myös Itävallan Bundesliigan SC Rheindorf Altachtia.

24-vuotias toppari liittyi KPV:n harjoitusvahvuuteen myös maanantaina ja puolustaja oli hyvillä mielin uudesta sopimuksesta.

- Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia niitä, jotka mahdollistivat siirron. Olen todella iloinen mahdollisuudesta pelata KPV:n paidassa ja tietysti myös KPV:n kotikentällä ja kannattajien edessä, itävaltalainen kommentoi.

- Olen keskuspuolustaja, mutta pystyn myös pelaamaan muilla puolustuksen paikoilla ja keskikentällä. Pelaan aina kovalla tunteella ja haluan tsempata joukkuetta peleissä. Vahvimmillani olen kaksinkamppailuissa, pelin ohjaamisessa sekä pääpelissä, toivottavasti maalinteossa myös!, Umjenovic kertoo.

Umjenovicin sopimus kattaa loppukauden 2019, Memollan sopimuksessa on kauden 2019 lisäksi optio kaudesta 2020. Molemmat pelaajat ovat edustuskelpoisia tulevan sunnuntain KPV-HJK ottelussa.

www.kpv.fi