KPV hankki Ykkösen japanilaistähden

KPV hankki Ykkösen japanilaistähden

08.8.2019

KPV ja Ykkösessä pelaavassa MuSa:n riveissä kovaa jälkeä tehnyt japanilaishyökkääjä Taiki Kagayama ovat solmineet pelaajasopimuksen.

Tämän kauden Ykkösen viidessätoista ottelussa Kagayama on iskenyt hurjat tehot, 7 maalia ja 5 maaliinjohtanutta syöttöä.

Kagayama liittyy Pallo-Veikkoihin odottavaisin mielin.

- Olen iloinen liittyessäni KPV:n paitaan. KPV on sarjassa haastavassa paikassa ja saamme varmasti parannettua otteita jatkossa ja kerättyä vielä paljon pisteitä.

Yritän tietysti auttaa joukkuetta maaleja tekemällä”, japanilaishyökkääjä kommentoi tuoretta sopimustaan.

- Olen fiksu pelaaja ja minulla on hyvä maalivainu. Uskon että pysty parantamaan joukkueen hyökkäämistä ja tekemään muutaman maalinkin, Kagayama kertoo.

KPV:n valmentaja Jani Uotinen piti uuden vahvistuksen otteista ensimmäisissä harjoituksissa.

- Teräväliikkeinen ja ahkera nuori hyökkääjä, joka vakuutti heti ensimmäisissä harjoituksissaan. Taiki on tehnyt kovat tehot ykkösessä ja hän tuo varmasti lisää tehoja meidän hyökkäyspelaamiseen. Nuori kaveri vielä, varmasti parhaat pelivuodet on vielä edessäpäin, Uotinen pohti uutta pelaajaansa.

KPV:n ja Kagayaman sopimus on 1+1 vuotinen, eli kattaa kuluvan kauden sekä sisältää option tulevasta kaudesta 2020.

Myös toiseen suuntaan on liikennettä Vihreän miehistössä. Alkukauden Pallo-Veikoissa pelannut Maksim Gussev siirtyy loppukaudeksi Ykkösessä pelaavan MyPa:n riveihin.

www.kpv.fi