HJK hankki kaksi pelaajaa RoPS:sta

HJK hankki kaksi pelaajaa RoPS:sta

28.10.2019

HJK on hankkinut RoPS:sta Lucas Lingmanin ja Antonio Regueron.

HJK:sta kauden 2017 päätteeksi RoPSiin siirtynyt Lucas Lingman, 21, pukee jälleen ensi kaudella päälleen Klubin sinivalkoraitaisen paidan. HJK ja Lingman ovat tehnteet 2+1-vuotisen sopimuksen, ja RoPS saa siirtokorvauksen.

– Lucas on erittäin laadukas, nuori HJK-taustan omaava pelaaja. Hän tuo joukkueeseen paljon pallollista osaamista ja pystyy pelaamaan keskikentän eri rooleja, kommentoi urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Lucas Lingman on Hongan ja HJK:n kasvatti, joka on tehnyt jo mittavan uran Suomen nuorisomaajoukkueissa. Vuodesta 2011 HJK:ta edustanut Lingman on käynyt läpi koko HJK:n pelaajakehitysputken juniorijoukkueista HJK Klubi 04:n kautta edustusjoukkueeseen. Veikkausliigassa Lingman teki debyytin Ilvestä vastaan elokuussa 2015.

– Todella kiva palata takaisin Klubiin. Pöydälläni oli muitakin hyviä tarjouksia, mutta valintani oli selvä. Odotan innolla tulevaa kautta, iloitsee Lucas Lingman.

Espanjalainen maalivahti Antonio Reguero siirtyy RoPSista Klubiin yksivuotisella sopimuksella.

RoPSin maalia kaudesta 2016 asti vartioinut Antonio Reguero Chapinal, 37, siirtyy HJK:n riveihin.

– Reguero on todistanut olevansa sarjan parhaita maalivahteja. Hyvän torjuntatyöskentelyn lisäksi vahvuuksiin kuuluu jalalla pelaaminen. Reguero tuo joukkueeseen mukanaan myös tarvittavaa kokemusta ja johtajuutta, kertoo urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Antonio Reguero on Madridista kotoisin ja aloittanut uransa Real Madridissa. Espanjassa hän on pelannut Segunda División B:ssä seuroinaan Villarreal CF B, Orihuela CF, Alicante CF, Mazarrón CF, UD Lanzarote, Racing de Ferrol ja CF Gandía. Espanjasta ura jatkui Skotlantiin, joissa seuroina olivat Inverness, Kilmarnock, Ross County ja Hibernian. Veikkausliigassa hän on edustanut vain Rovaniemen Palloseuraa.

www.hjk.fi