FC Lahti hankki Norjasta virolaispelaajan

FC Lahti hankki Norjasta virolaispelaajan

31.7.2019

FC Lahti ja virolainen keskikenttämies Brent Lepistu ovat solmineet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen.

Sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta. 26-vuotias virolainen siirtyy FC Lahteen Norjan pääsarjaseura Kristiansund BK:sta.

Lepistu on tallinnalaisen FC Floran kasvatti. Hän siirtyi kaudeksi 2018 Kristiansundiin, jossa virolainen pelasi yhteensä 15 pääsarjaottelua. Lepistu on käynyt läpi myös Viron maajoukkueputken ja A-maaotteluita hänellä on vyöllään 13.

Lepistu on 185-senttinen. Hänen vahvuuksiaan kentällä on työnteko ja hän kontrolloi palloa mielellään. Lepistu on kentällä myös luova ja johtajatyyppi. Viron maajoukkuemies kertoo myös, että Lahti vaikuttaa kaupunkina viihtyisältä.

- Olen FC Floran kasvatti ja olin Florassa myös kapteeni. Pelasin myös Norjassa. Kentällä olen työteliäs ja keskikentän liideri. Olen myös luova ylös päin ja pidän pallon kontrolloinnista. Olen saanut joukkueelta lämpimän vastaanoton ja täällä on ammattimaista toimintaa. Kaupunki vaikuttaa viihtyisältä. Toivon, että kannattajat ottavat minut hyvin vastaan ja tulen antamaan joka hetki 100%, jotta voitan kannattajat puolelleni. Haluan, että tulemme menestymään yhdessä, Lepistu lähettää terveisiä kaikille FC Lahden kannattajille.