Lukas Hradecky: Voittamaton Movember

30.11.2012

Edellisessä blogissanihan toivoin lähes epätoivoisen kuulosesti blogimaailman yläkerralta apua. Ja täytyy kyllä todeta, että kyllä siellä joku on tainnut kuunnella. Tai sitten tämä loistomarraskuu on johtunut kaikkien miesten eturauhasten sankarista Movemberista. Kuka tietää, pieniä mystisiä juttuja, go figure.

Asiaan.

Lyhyessä lyhkäisyydessään, ollaan siis oltu voittamattomia marraskuussa. Neljä voittoa, kaksi tasuria. Okei, liigassa kaksi voittoa ja kaksi tasuria, ja cupjuna on jatkanut matkaa kahden pysäkin verran.

Aloitimme elintärkeällä kotivoitolla Silkeborgista, jonka jälkeen seurasivat vierastasurit Midtjyllandia ja Bröndbyä vastaan. Kaikki siis ns. tosipelejä, joten oli ekstratärkeää välttää tappiot näissä peleissä. Kuun viimeinen liigapeli, ja ensimmäinen liigapelini 23-vuotiaana toikin sitten erittäin hienon ja taktisen (kilpikonna/bussi/mitä näitä nyt on…) voiton hallitsevasta mestarista ja Shakhtarin fair playn kokeneesta Nordsjællandista (maalimme tuli reilulla pelillä kahdeksan pompun kautta kulmasta). Neljä peliä ja kahdeksan pojoa, hyvä äijät, tällä menolla säilytään. Toivottavasti joulukuun ensimmäinen ja kahdeksas luukku sisältäisivät myöskin jotain pisteitä suklaan lisäksi.

Cupjuna ansaitsee myös muutaman sanan. Tähän mennessä siis kaatunut Viborg rankkareilla ja Esbjerg IF 92 Esbjergin derbyssä. Marraskuun lukujärjestyksessä saimme ensiksi neljännesvälierissä vastaamme Aalborgin, joka kaatui siis itselleni hienojen vaiheiden jälkeen myöskin rankkareilla. Stadionilla olleet muistavat varmasti hienon voittomme lisäksi meikäläisen tuuletukset. Yritin matkia yhtä lapsuudensankariani Gigi Buffonia ja hänen pistolero-tanssia, mutta lopputulos näytti kyllä tunteikkaalta, mutta yhtä naurettavalta kuin tuleva joulukuinen robottitanssini Börssin tanssilattialla. Video ja highlightit ovat kyllä olemassa, mutta ulkomaille katseltaviksi Tanskan poikia ei niitä kiinnostanut laittaa. Tuossa toki pieni juhlapätkä.

Keskiviikkona (28.11.) onnistuimme sitten selättämään Lyngbyn divarista. Vähemmän kauniilla pelillä ja vähemmällä draamalla, mutta keväällä meitä on sitten odottamassa putoamistaistelun lisäksi semifinaalit ja toivottavasti mahdollinen Parkenin finaali.

Yksi parhaista marraskuistani siis ikinä takana, joten ehkä pitäis unohtaa pelkkä Movember ja jatkaa David Seaman-vuodella eteenpäin. Ei kai, tä kutitus tappaa mut koht, joten vika päivä perjantaina ja sitten parranajokone pärisemään.

Joten vielä viimeinen Movember-mainokseni tähän, jos siis vielä löytyy euroja auton lokeroista, housujen taskuista tai vaikka mistä, niin make it count people. Joko mulle suoraan tai Suomen parhaan futissivuston pensseleille!

http://fi.movember.com/mospace/5099141

http://fi.movember.com/team/568189

Helkkarin hyvää joulukuuta ja joulua siis kaikille, arvostakaa ja nauttikaa läheistenne seurasta ja ei muuta kun glögejä ja pipareita naamaan!

Palataan lomailujen jälkeen tammikuussa.

LH

 

Toinen painos myynnissä!

VEIKKAUSLIIGAN TARINAT JA SANKARIT -KIRJA

Katso lisätiedot: www.tarinatjasankarit.net