Tampere United solmi kolme uutta pelaajasopimusta

Tampere United solmi kolme uutta pelaajasopimusta

23.1.2019

Ali Al-Fatli, 18, Taavi Abruquah, 21 ja Niko Äkräs, 22 ovat tehneet sopimukset Kakkosessa pelaavan Tampere Unitedin kanssa.

Viikonloppuna 18 vuotta täyttänyt Ali Al-Fatli pisti Pirkkahallin TamU-yleisölle silmiin hyvillä peliesityksillään joulukuun harjoitusotteluissa Ilveksen kakkosjoukkuetta ja Hakaa vastaan. Al-Fatli on moderni laitapuolustaja, jolla on voimaa kaksinkamppailuihin ja pelisilmää hyökkäyksien tukemiseen.

Viime kaudella Al-Fatli edusti Tampereen Pallo-Veikkoja, jossa pelejä kertyi junioreissa sekä seuran kakkosjoukkueessa. Al-Fatli onkin nyt intoa täynnä, kun pääsee pukemaan Sinipaidan ylleen!

- Olen erittäin innoissani siirrosta Tampere Unitediin, joka on perinteikäs ja tunnettu seura Suomessa! Toivon, että tulevana kautena kehityn mahdollisimman paljon. Tietysti toivon saavani myös mahdollisimman paljon peliaikaa ja auttamaan joukkuetta korkeammille sijoituksille, Al-Fatli kertoo.

Taavi Abruquah tulee TamUun samasta osoitteesta kuin Ali Al-Fatli. Niin ikään viime viikolla syntymäpäiviään viettänyt Abruquah on Al-Fatlin tavoin ollut mukana Tampere Unitedin tryout-ringissä talven ensimmäisistä harjoituksista lähtien.

Taitavan hyökkääjän vaarallisuudesta saatiin esimakua parin viikon takaisessa harjoitusottelussa, kun hän viimeisteli voittomaaliksi jääneen osuman rangaistusalueen rajalta.

- Siirtyminen TamUun tuntuu todella hyvältä ja odotan innolla tulevaa kautta. Odotan kovia pelejä, joissa voin kehittyä ja saada kokemusta. Tulen antamaan kaikkeni ja katsotaan mihin se riittää, Abruquah kommentoi siirtoa ja tulevaa kautta.

Niko Äkräs tuo puolestaan leveyttä Tampere Unitedin keskikentälle. Hänen jalkapalloilulliset juurensa ovat Kanta-Hämeessä. Janakkalan Pallon kasvatti siirtyi B-juniorina Hämeenlinnaan ja HJS:n riveihin. A-nuorissa hän pelasi yhden kauden Hakan ja HJS:n yhdistelmäjoukkueessa, jonka kanssa saavutti SM-hopeaa. Tuolta tie vei takaisin HJS:n edustusjoukkueeseen, jossa hän oli nostamassa kyseistä seuraa Kakkoseen.

Viime kauden Äkräs palloili Tampereella ja Ilves-Kissoissa. Hän oli joukkueen avainpelaajia pelaten täydet 90 minuuttia kaikissa tamperelaisseuran otteluissa. Äkrästä jäi kaivelemaan, kun ei päässyt viime kaudella pelaamaan nousun jälkeen Kakkosta ja on iloinen, että tämä nyt toteutuu.

- Nousun jälkeinen vuosi jäi HJS:n kanssa välistä, kun tuli muutto Tampereelle. Tulen siis todella hyvillä fiiliksillä TamUun ja loistavaa lähteä pelaamaan Kakkosta, Äkräs kertaa.

www.tampereunited.fi