SalPan joukkue lähes valmis

SalPan joukkue lähes valmis

05.3.2019

Kauden 2017 Kakkosen paras pelaaja Lucas Gabrielsson jatkaa tulevallakin kaudella SalPassa. Uutena pelaajana SalPan paidan pukee päällensä nummelalaislähtöinen Viktor Limnell, joka pelasi viime vuonna vahvan kauden Ykkösen EIF:ssä. Sopimukset on solmittu lisäksi laituri Topias Tiaisen ja keskikenttäpelaaja Severi Jaatisen kanssa.

Lucas Gabrielsson harjoitteli TPS:n kanssa talven, mutta palaa kuitenkin Joutsenten sopimuspelaajaksi. Päävalmentaja Ilkka Virtasella on suuria suunnitelmia Gabrielssonin kanssa.

- Iso palanen joukkueen pallolliseen pelaamiseen loksahti paikalleen, kun Luke liittyi remmiin. Luke pystyy luomaan pelikavereille maalipaikkoja omalla henkilökohtaisella taidollaan ja myös itse viimeistelemään. Hän omaa poikkeuksellisen hyvän potkutekniikan mikä antaa lisää aseita myös erikoistilanteisiin. Pelaaja jota on hieno päästä valmentamaan ja pelaaja jota nuorten pelaajien kannattaa seurata kentällä, tarinoi Virtanen SalPan sivuilla.

Viktor Limnell on salolaisille uusi tuttavuus. Limnell löi viime kaudella itsensä kunnolla läpi Ykkösessä, kun hän pelasi Ekenäs IF:ssä 20 ottelua tehden niissä kaksi maalia. Työkuvioiden myötä jatkaminen Tammisaaressa muodostui kuitenkin liian haastavaksi, joka SalPan onneksi tässä kohtaa kääntyi. Monikäyttöisenä pelaajana Limnell tuo vaihtoehto-ja päävalmentaja Virtaselle.

Joukkueessa jatkavat myös oma kasvatti Topias Tiainen, hyökkääjä Eetu Leppänen ja uutena pelaajan joukkueeseen nousee Severi Jaatinen. Tiaisen viime kausi oli rikkonainen osin vammoista johtuen ja pelejä hänelle vain kymmenen kappaletta. Kaudella 2017 hän oli kuitenkin joukkueen toiseksi paras maalintekijä ja Virtanen odottaa Tiaisen jälleen nousevan huippukuntoon. Leppänen hakee uutta nousua myös hankalahkon kauden jälkeen. Jaatinen osoitti viime kaudella yhteistyöseura Wilppaan paidassa hyviä otteita ja on nyt talvikaudella jatkanut niitä pienestä sairauslomasta huolimatta.

Lähde: www.salpajalkapallo.fi