SMJK:lle uusi puheenjohtaja

15.2.2011

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Mikko Haimila, 22. Espoolainen Haimila on toiminut aiemmin yhdistyksen toiminnanjohtajana.

Kymmenennen toimintavuotensa aloittaneen SMJK:n hallitukseen valittiin ensimmäistä kertaa myös naisjäseniä, kun katsomokoreografia- eli ns. tifovastaavana toimii Maija Haapa-aho ja hallituksen varajäsenenä Raisa Palomäki. Hallituksen muut jäsenet ovat Niklas Lundell (varapuheenjohtaja ja sihteeri), Tommi Nätkinniemi (tapahtumavastaava), Lasse Kivikataja (rahastonhoitaja), Sakari Lönn (tiedotusvastaava), Seppo Kuusinen (fanituotevastaava) ja Kimmo Kyrölä (varajäsen). Jäsenistä Nätkinniemi asuu Teuvalla, muut pääkaupunkiseudulla.

SMJK:ssa on tällä hetkellä lähes 2300 jäsentä.

- Edessä on todella vilkas ja haasteellinen vuosi. Huuhkajat pelaa syksyllä lyhyen ajan sisällä kolme EM-karsintakotiottelua, ja vaikka mahdollisuudet kisoihin ovatkin käytännössä jo menneet, herättävät Hollanti ja erityisesti Ruotsi vastustajina varmasti paljon tunteita.

- Kesäkuun alun Ruotsi-vieraspeliin SMJK:lla onkin työn alla oma, yli 2000 paikkainen tilauslaiva,  joka toteutuessaan on varmasti suurin koskaan Suomessa tehty fanireissu, Mikko Haimila toteaa.

Lähde: www.suomifanit.com