Pekka Sihvolan ura jatkuu Gnistanissa

Pekka Sihvolan ura jatkuu Gnistanissa

15.3.2019

IF Gnistan ja hyökkääjä Pekka Sihvola ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Sihvola siirtyy Gnistaniin Helsingin IFK:sta, jota mies edusti neljä edellistä kautta. HIFK:n riveissä 34-vuotias hyökkääjä pelasi yhteensä 89 ottelua Veikkausliiga, joissa hän viimeisteli 27 maalia. Viime kaudella Ykkösessä Sihvola teki 11 maalia 25 otteluun. Ennen HIFK:n siirtymistä Sihvola pelasi kolme kautta Veikkausliigaa Myllykosken Pallon riveissä. Sihvolalta löytyy Veikkausliigakokemusta HIFK:n ja MYPAn lisäksi myös FC Jokereiden, Hakan sekä Hongan riveistä. Uransa aikana kokenyt hyökkääjä on pelannut 228 ottelua maamme pääsarjassa ja tehnyt niissä 71 maalia.

Sihvola liittyy innolla joukkueeseen.

– Gnistan tuntui minulle tässä vaiheessa parhaimmalta vaihtoehdolta ja odotan kovasti kauden alkua. Omalta osaltani tuon joukkueeseen kokemusta ja maalien tekemistä olisi tarkoitus jatkaa myös ensi kaudella. Pelaaminen tuntuu edelleen hyvältä ja palo lajia kohtaan ei ole kadonnut mihinkään. Ne ovat suurimpia syitä, miksi pelaan yhä jalkapalloa, kertoo Sihvola Gnistanin sivuilla.

Tämän lisäksi Gnistan on tehnyt perjantaisen VPS-ottelun kattavan sopimuksen 29-vuotiaan ghanalaisen keskikenttäpelaaja Quincy Osein kanssa. Viime kaudella KTP:tä edustanut Osei on harjoitellut Gnistanin kanssa talven aikana.

Lähde: www.gnistan.fi