PK-37 nappasi kovan vahvistuksen

24.2.2011

Viime kauden KuPS:ssa aloittanut Simo Rönkkö solmi 1+1-vuotisen sopimuksen PK-37:n kanssa.

Rönkkö aloitti viime kautensa KuPS:ssa, mutta ei saanut Veikkausliigassa peliaikaa ja siirtyi kesken kauden PK-37:ään. Iisalmessa hän nousi joukkueen avainpelaajaksi voittaen muun muassa Veikkauspörssin.

Rönkkö harjoitteli alkuvuoden KuPS:n kanssa ja kävi myös entisen seuransa Jipon harjoituksissa, mutta valitsi lopulta PK-37:n ensi kauden seurakseen.

- Puntaroin tarkkaan, että mikä minulle olisi se paras vaihtoehto pelaamisen ja elämisen kannalta. Viime kausi oli itselleni todella raskas, kun KuPSilla oli kahdetkin treenit päivässä, ja lisäksi osallistuin myös PK-37:n harjoituksiin. Lisäksi saatoin olla lauantaina liigajoukkueen mukana penkillä ja sunnuntaina pelata PK-37:n paidassa.

- Kausi oli todella raskas, ja joissakin otteluissa olin todella väsynyt. Tulevalle kaudelle halusin itsellenikin enemmän aikaa ja elämääni hieman normaalimmaksi, ja uskon, että ensi kaudella jaksan pelata vieläkin paremmin, kun saa keskittyä ainoastaan yhden joukkueen tekemiseen, 23-vuotias keskikenttäpelaaja valottaa päätöstään Iisalmen Sanomissa.

Rönkön lisäksi PK-37 on hankkinut tänä talvena joukkueeseensa Olli Valton sekä Henri Jäderholmin, joka palaa ”kotiin” neljän KuPS:n junioreissa vietetyn vuoden jälkeen. Sopimusten myötä PK-37:n joukkue on pääosin kasassa ensi kaudeksi.

Lähde: www.iisalmensanomat.fi