MiPK hankki liigakokemusta riveihinsä

MiPK hankki liigakokemusta riveihinsä

05.3.2019

Mikkelin Pallo-Kissat ja 21-vuotias hyökkääjä Aleksis Lehtonen ovat tehneet ensi pelikautta koskevan sopimuksen.

Lehtonen on nuoreksi mieheksi kerennyt nähdä hyvinkin paljon, sillä hänellä on kokemusta aina Veikkausliigasta asti. Lehtonen nousi suomalaisen jalkapalloyleisön tietoisuuteen vuonna 2015 tehden Ykkösessä JJK:n riveissä seitsemän maalia samana vuonna, kun hän täytti vasta 18 vuotta. Sen jälkeen liigaseurat kiinnostuivat nuorukaisesta ja siirto SJK:hon näki päivänvalon. Lehtonen on pelannut 16 ottelua Veikkausliigaa ja 81 ottelua Ykköstä, joissa hän on iskenyt 11 maalia. Viime kaudella hän pelasi Kotkassa KTP:n riveissä. 

MiPK on solminut myös neljä muuta sopimusta viime päivinä. 20-vuotias Jarkko Heimonen on tehnyt tulevaa kautta koskevan pelaajasopimuksen. Heimonen on pelannut aiemmin Jyväskylän JJK:ssa, jossa hän pelasi viime kaudella 14 Ykkösen ottelussa. Sitä edellisellä kaudella hän pelasi 12 ottelua Villiketuissa Kakkosta. Heimonen on pelipaikaltaan laitapuolustaja.

Mikkeliläisten riveissä ensi kaudella pelaavat myös Keito Tonami, Nelson Appiah ja Mehdi Mohammadi. Nelson Appiah siirtyy Jiposta ja Mehdi Mohammadi edusti Savilahden Urheilijoita muutamassa ottelussa viime kaudella. 28-vuotias japanilainen Keito Tonami on aiemmin pelannut Euroopassa Itävallassa ja Montenegrossa 2010-luvun puolivälissä.

Lähde: www.mikkelinpallokissat.fi