Kiiston pelaajapaketti muutamaa nimeä vailla valmis

03.2.2011

FC Kiisto julkisti tammikuussa yhdeksän uutta pelaajasopimusta. Täysin uusia pelaajia ovat VPS-j:ssä viime kauden pelanneet Lassi Mäkitalo, Jussi Uusimäki ja Hannes Hautala. JJK-taustainen Bin Bin Yang harjoitteli jo viime syksyn Kiistossa ja viides uusi pelaaja on viime kaudella Gnistanissa pelannut Teemu Enberg.

Kiistolaisille vanhoja tuttuja ovat maalivahtiosastoa vahvistava Kimmo Oksanen ja nilkkaleikkauksesta toipuva Arto Saranpää, joka tuo joukkueeseen kokemusta ja fyysistä osaamista. Muita jatkajia ovat Juho Mäkiniemi, joka opiskelee Jyväskylässä ja pääsee siellä paikallisseuran harjoittelurinkiin. Myös Nicolas Tuisku jatkaa seurassa armeijapestinsä jälkeen.

Teemu Enberg (-90) on viimeksi pelannut Gnistanissa ja toivoo saavansa peliaikaa ylemmän keskikentän keskeltä, jossa hän viihtyy parhaiten. Enbergillä on voittajaluonne ja kova halu menestyä. A-junnuikäisenä Enberg pelasi kauden Saksassa.

- 1860 Münchenissä, paljastaa Enberg seuran verkkosivuilla.

Kova menestymisenhalu on myös Bin Yangilla (-86) eli Binillä. Hän on saanut oppinsa JJK:ssa ja pelannut opiskeluvuosinaan Englannissa yliopistojoukkueessa. Myös hän viihtyy keskikentällä parhaiten. Yangin joukkue Englannissä oli Callow End FC.

- Olen pikkupoikana muuttanut Suomeen ja Jyväskylään. JJK:n valmentajana toiminut Ville Priha nosti minut aikanaan kakkosessa pelanneeseen edustusjoukkueen valmennusrinkiin, selvitti Bini.

Ensimmäistä kautta FC Kiistoa valmentava Esa Haanpää on tyytyväinen joukkueensa tilanteeseen. Palaajalistalta löytyy juniorisopimukset mukaan lukien 22 pelaajaa.

- Joukkueesta löytyy kokemusta, mutta myös nuorta ja nälkäistä pelaajaa. Haemme joukkueeseen vielä muutamaa pelaajaa, ja 2-4 sopimusta tullaan tekemään. Tosi tyytyväinen täytyy olla, sillä jokaiselle pelipaikalle löytyy nyt vaihtoehtoja, iloitsee Haanpää.

 FC Kiiston sopimuspelaajat 2011

Maalivahdit:

Juuso Kevari

Benjamin Slotte

Kimmo Oksanen

Kenttäpelaajat:

Pekka Liukkonen

Jani Takala

Petri Heiskari

Ilkka Laiho

Jaakko Korvola

Juho Järvinen

Robert Fors

Mikko Inki

Lauri Karri

Sebastian Snellman

Genc Temaj

Arto Saranpää

Juho Mäkiniemi

Nicolas Tuisku

Lassi Mäkitalo

Bin Bin Yang

Teemu Enberg

Jussi Uusimäki

Hannes Hautala

Lähde: www.fckiisto.fi