JJK ja PS Kemi eivät jatka Kakkosessa!

JJK ja PS Kemi eivät jatka Kakkosessa!

12.2.2019

JJK ja PS Kemi eivät jatka enää pelejään Kakkosessa tulevalla kaudella.

Molemmat seurat ilmoittivat tiistaina, että taloudelliset ongelmat ovat liian isot.

Seurat tiedottivat asiasta seuraavasti:
PS KEMI

PS Kemi Oy joutuu talousvaikeuksiensa edessä myöntymään, eikä voi enää jatkamaan toimintaansa. Tämän myötä PS Kemi Oy:n kilpailutoiminta ei jatku Palloseura Kemi Kings ry:n vuokraamalla sarjapaikalla Kakkosessa. PS Kemi on ilmoittanut tänään Palloliitolle tilanteestaan. Tulevalla kaudella ry:n alainen PS Kemi Akatemia jatkaa kuitenkin pelaamistaan Pohjois-Suomen Kolmosessa. Myös PS Kemin B-juniorijoukkue pelaa ry:n alaisena.
Lue tästä lisää

JJK

JJK Keski-Suomi Oy:n yhtiökokous on todennut tiistaina 12.2., että yhtiöllä ei ole taloudellisia edellytyksiä jatkaa toimintaansa.

Tilanne nolostuttaa ja harmittaa. Valtava joukko kannattajia, työntekijöitä, tukijoita ja tietysti pelaajia ovat antaneet vuosien varrella kaikkensa, jotta jyväskyläläinen jalkapallo kilpailisi kansallisesti korkealla tasolla.

JJK:n edustusjoukkue jatkaa toimintaansa JJK Jyväskylä ry:n alaisuudessa. Palloliiton määräysten mukaan sarjataso on todennäköisesti Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen. JJK juniorit ry jatkaa toimintaansa normaaliin tapaan liikuttaen vuosittain yli tuhatta lasta ja nuorta jalkapallon parissa.

Lue lisää tästä