Entinen MLS-peluri GBK:n paitaan

11.2.2011

Pari viimeistä kautta Ekenäs IF:n riveissä keskikentällä pelannut Chris Corcoran (s.1983) on tehnyt vuoden sopimuksen GBK:n kanssa.

Chris on amerikkalaissyntyinen ja pelannut ennen Suomeen tuloaan vuoden USA:n pääsarjaa (MLS) sekä pari vuotta USL:n 1-divaria, missä hän myös pelasi yhden kauden samassa joukkueessa GBK:ssa niin ikään pelaavan Lawrence Smithin kanssa.

- Tulin tänä vuonna sitten tänne näyttämään osaamistani Lomskille ja juttelemaan sopivuudestani joukkueeseen, Corcoran kertoo GBK:n sivuilla.

- Olen viihtynyt joukkueessa hyvin ja treenit ovat olleet erinomaisia, ajankohtaan nähden täydellisiä. Kovaa mennään ja satsataan kuntopuoleen, kuten pitääkin. Homma vain paranee viikko viikolta. Taktisen puolen kehittämiseen ja hiontaan on vielä runsaasti aikaa.

- Joukkueessa on runsaasti taitavia nuoria pelaajia ja haluan olla mukana kehittämässä sekä auttamassa heitä. Nuorilla on edessä kuitenkin iso oppimisen vuosi. Uskon kuitenkin, että nuoret ovat tulevalla kaudella isossa roolissa tässä joukkueessa. Ja mikäli toimitaan joukkueena kurinalaisesti valmentajien käskyjen mukaisesti, voidaan yltää korkeallekin sarjataulukossa. Toki kokeneet pelaajat ovat aina tervetulleita joukkueeseen kuin joukkueeseen ja auttavat. No doubt about that.

- Itseltäni odotan myös paljon ja jokainen peli lähdetään voittamaan - sehän on selvää.

Lähde: www.gbk.fi