U19-tytöt nimetty tammikuun maajoukkueleirille

U19-tytöt nimetty tammikuun maajoukkueleirille

14.1.2018

U19-tyttöjen valmistautuminen kohti kevään EM-jatkokarsintaa jatkuu kahdella leirillä tammi-helmikuun vaihteessa. Ensimmäinen leireistä on ohjelmassa 23. – 26.1.

Päävalmentaja Marianne Miettinen korostaa, että kaksi leiriä ovat yksi kokonaisuus ja päätähtäin kaikkineen on nimenomaan jatkokarsinnoissa.

- Tämä leiri on nyt ensin ja toinen sitten kaksi viikkoa myöhemmin, käytännössä pääsemme katsastamaan nyt 40 pelaajaa – ja nimenomaan U19:n jatkokarsintaan eli tässä ei ole kyse mistään yksittäisen ikäluokan leireistä, Miettinen viittaa leirille valittuihin sekä 1999 että 2000 syntyneisiin pelaajiin.

Leirin ohjelmaan kuuluu ottelu myöhemmin vahvistuvaa poikien joukkuetta vastaan sekä kattava testipaketti, jonka myötä voidaan tarkastella pelaajien kehittymistä sitten edellisen syksyn.

- Lisäksi totta kai käymme läpi asioita, jotka ovat tärkeitä EM-jatkokarsintaa ja ennen kaikkea sen ensimmäisiä otteluita ajatellen, Miettinen sanoo Palloliiton sivuilla.

Nyt nimetyssä tammikuun leiriryhmässä on pitkälti tuttuja nimiä. Katriina Talaslahti on nimetyistä pelaajista ainoa, joka ei ole aiemmin ollut tämän joukkueen mukana – toki maajoukkueympyröissä hänkin muuten.

Joukkue tammikuun leirille:
Milla-Maj Majasaari TPS
Katriina Talaslahti FC Bayern München
Satu Rousti ONS
Eerika Hämäläinen PU-62
Sanni Ojanen Ilves
Kaisla Karppinen Pallokissat
Fanni Pietikäinen ONS
Julia Haikonen PU-62
Saara Lappalainen FC Honka
Wilma Spets TPS
Tuulia Mikkola Ilves
Emma Peuhkurinen ONS
Minea Lassas HJK
Henna Tenkanen FC Honka
Nea Nyrhinen Ilves
Emmaliina Tulkki Linköpings FC
Jutta Rantala TPS
Mette Barck PK-35 Vantaa
Anna Olmala ONS
Roosa Tuominen Ilves

Lähde: www.palloliitto.fi