Ykkösen nousutaistelu kahden kauppa

Ykkösen nousutaistelu kahden kauppa

07.10.2018

Ykköstä on kaksi kierrosta jäljellä ja lauantain jälkeen on selvää, että KPV ja HIFK taistelevat noususta. Säilymiskamppailussa on kuitenkin edelleen kolme joukkuetta.

KPV ei jättänyt mitään sattuman varaan, vaan takoi Klubi 04:ää vastaan tennislukemat 6-0 (1-0). Kokkolalaisten sankari oli hattutempun viimeistellyt Charalampos Chantzopoulos. Patrick Byskata ja Milos Josimov tekivät yhden maalin ja yksi osuma merkittiin Klubi 04:n omaksi maaliksi.

HIFK jatkaa pisteen päässä KPV:sta, kun se voitti kotonaan FC KTP:n 1-0 (1-0) Jukka Halmeen maalilla.

EIF menetti lopullisesti mahdollisuutensa nousuun jäämällä 1-1 (1-1)-tasapeliin AC Kajaanin vieraana. Hanson Boakai vei EIF:n johtoon, mutta AC Kajaani tuli tasoihin EIF:n omalla maalilla. Piste oli kajaanilaisille tärkeä säilymistaistelussa, kun se kasvatti eron JJK:hon kahteen pisteeseen jyväskyläläisten hävitessä FC Hakan vieraana 0-3 (0-2). Antto Hilska rokotti entistä seuraansa kahdella maalilla ja Tuomas Lähdesmäki sinetöi koskilaisten voiton toisen puoliajan alussa. Voitolla Haka nousi viidenneksi ohi FF Jaron, joka hävisi kotonaan AC Oululle 0-2 (0-1) Jairin ja Alberto Alvarado Morinin toimiessa oululaisten maalintekijöinä.

Ykkönen jää maaottelutauolle ja jatkuu jälleen 20.10., jolloin on panoksena sekä nousu että putoaminen, kun Helsingissä HIFK isännöi KPV:tä ja JJK saa kotikentälleen AC Kajaanin.

Ykkösen tulokset 6.10.:
KPV-Klubi 04 6-0 (1-0)
FC Haka-JJK 3-0 (2-0)
HIFK-FC KTP 1-0 (1-0)
AC Kajaani-EIF 1-1 (1-1)
FF Jaro-AC Oulu 0-2 (0-1)

Lähde: www.palloliitto.fi