KTP:lle uusi hyökkääjä ja puolustaja

KTP:lle uusi hyökkääjä ja puolustaja

13.4.2018

KTP on solminut alkavaa sarjakautta kattavan pelaajasopimuksen 20-vuotiaan hyökkääjän Aleksis Lehtosen kanssa. KTP:n puolustus sai täydennystä, kun seura allekirjoitti yhden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 191-senttisen yhdysvaltaisen Kwame Watson-Siriboen kanssa.

Lehtonen nousi suomalaisen jalkapalloyleisön tietoisuuteen vuonna 2015 tehden Ykkösessä seitsemän maalia samana vuonna, kun hän täytti vasta 18 vuotta. Sen jälkeen liigaseurat kiinnostuivat nuorukaisesta ja siirto SJK:hon näki päivänvalon.

Viime vuonna Ilves teki hyökkääjälupauksen kanssa kahden vuoden sopimuksen, mutta seura ja pelaaja yhteisymmärryksessä päättivät irtisanoa sopimuksen.

Lehtonen vakuutti seurajohdon viimeaikaisissa harjoitusotteluissa. MYPAa vastaan hyökkääjä iski kaksi komeaa maalia kaukolaukauksilla, mutta ennen kaikkea pallottomassa pelaamisessa oli kotkalaisessa palloilukulttuurissa arvostettua periksi antamattomuutta.

Lehtosen myötä KTP:n hyökkäyskalusto sai mielenkiintoisen lisän ja kilpailu peliminuuteista kiristyi entisestään.

31-vuotiaan Watson-Siriboen uskotaan tuovan joukkueeseen ennen kaikkea kokemusta, kovuutta ja kilpailua. Keskuspuolustaja on ammattilaisurallaan pelannut Pohjois-Amerikan Major League Soccerissa kaikkiaan kuuden kauden ajan, mutta peliaikaa ja vastuuta hän on kerryttänyt myös North American Soccer Leaguessa, joka tunnetaan Pohjois-Amerikan toiseksi korkeimpana sarjatasona.

Lähde: www.fcktp.fi