KPV ja HIFK voittoihin Ykkösessä

14.5.2018

Ykkösessä pelattiin viikonvaihteessa neljä kolmannen kierroksen ottelua. Voittoihin ylsivät KPV ja HIFK, jotka ovat sarjassakin kärkikaksikkona.

KPV nappasi kotikentällään 2-1 (2-1)-voiton AC Kajaanista. Kalle Multanen avasi maalihanat, mutta Willy Stephanus tasoitti. Patrick Poutiainen kuittasi kuitenkin pian perään vartti ennen taukoa. Enempää maaleja ottelussa ei nähtykään.

JJK ja EIF pelasivat maalirikkaan avausjakson, mutta toisella puoliajalla jäätiin maaleitta ja pisteet tasattiin 2-2 (2-2)-numeroin. Patrik Alaharjula vei JJK:n johtoon neljännellä minuutilla, mutta Felix De Bona tasoitti yhdeksän minuuttia myöhemmin. Tasoitusmaalista ehti kulua ainoastaan muutama minuutti, kun Saku Leppänen vei JJK:n taas johtoon. EIF tuli vielä kerran, kun Atte Sihvonen onnistui tasoituksessa.

HIFK isännöi FF Jaroa ja nappasi täyden pistenpotin 2-1 (1-0)-voitolla. Helsinkiläisten sankarina toimi molemmat maalit tehnyt Pekka Sihvola. FF Jaron osumasta vastasi Kim Böling. Maanantain toisessa ottelussa FC KTP ja Klubi 04 jäivät maaleitta.

KPV johtaa sarjaa seitsemällä pisteellä ja HIFK seuraa perässä kuudella. EIF on kolmantena. Kolmas kierros paketoidaan keskiviikkona, kun Haka isännöi AC Oulua.