Janne Turpeenniemi PS Kemiin

Janne Turpeenniemi PS Kemiin

29.12.2014

PS Kemi on vahvistanut rivejään ensi kauden Ykkösen koitoksiin tekemällä vuoden mittaisen sopimuksen monivuotisen liigapelaaja Janne Turpeenniemen, 25, kanssa.

Turpeenniemi on pelannut pääasiassa oikealla laidalla laitapuolustajana, mutta myös laitalinkkinä ja laitahyökkääjänä.

- Olen pelannut myös muutaman pelin topparin tontilla, mutta oikean laitapakin paikka on tutuin pelipaikka, Turpeenniemi sanoo PS Kemin verkkosivuilla.

Vuonna 1989 syntynyt Turpeenniemi on RoPS:n kasvatti. RoPS:n paidassa hän pelasi vuosina 2005 - 2011, neljä kautta liigaa ja kolme Ykkösessä. Kaudella 2010 RoPS:n kapteenin nauhaa kantanut Turpeenniemi oli yksi joukkueen avainpelaajia RoPS:n paluun Veikkausliigaan tehneessä joukkueessa.

RoPS:sta Turpeenniemi siirtyi Jyväskylään, missä hän pelasi JJK:n liigamiehistössä kauden 2012. Kesällä 2013 hän kirmaili pelikentillä Assi IF:n pelipaidassa Ruotsin kakkosessa ja viime kaudella Boden BK:n riveissä samalla sarjatasolla.

Turpeenniemen meriittilistalta löytyy myös 17 nuorten maaottelua eri ikäkausimaajoukkueissa. Palkintokaapista löytyy myös jääpallon nuorten MM-kulta vuodelta 2004.

- Hyvillä mielin tulen Kemiin kahden Ruotsin vuoden jälkeen. Ykkösessä on haastetta niin minulle kuin joukkueellekin. Ykkösessä on kovia porukoita, eikä siellä tule olemaan yhtään helppoa peliä, Turpeenniemi arvioi.

Lähde: www.kemi.fi/pskemi