Gnistanille uusia vahvistuksia

Gnistanille uusia vahvistuksia

04.8.2017

Ykkösessä jumbosijalla oleva Gnistan on vahvistanut sekä valmennus- että pelaajapuolta. 

Italialainen Alessandro Marzuoli on liittynyt Gnistanin valmennustiimiin. 33-vuotias Marzuoli on taustaltaan maalivahti, joka on edustanut Suomessa Veikkausliigan VPS:ää ja Ykkösessä AC Oulua. Italian Serie B joukkue Pescarasta lähtöisin oleva Marzuoli on pelannut myös Kreikassa, Hollannissa ja Bulgariassa.

- Alessandro tulee auttamaan meidän valmennustiimiä. Toisaalta mies on erinomaisessa kunnossa ja on jo muutaman viikon harjoitellut meidän maalivahtien kanssa. Teemme ”Alen” kanssa pelaajasopimuksen ja hän on meillä mahdollisesti kokoonpanossa jo TPS-pelissä. Ale on kokenut maalivahti, jolla on kova voittamisen tahto. Tällaisia ominaisuuksia saatetaan vielä tarvita, kommentoi manageri Antti Uusitalo seuran sivuilla.

Gnistan lainaa paikalliskilpailija FC Hongasta brasilialaishyökkääjä Jean Silvan. 27-vuotias Silva voitti viime kaudella Kakkosen maalintekijäkuninkuuden 22 osumalla.

Samalla Gnistan tiedottaa, että Karim Jouini ja Alex Lehtinen jatkavat pelejään Yhdysvaltojen yliopistosarjassa. Maalivahti Tomi Mikkelsson on siirtynyt HIFK:n organisaatioon ja Mauricio Hopsu pelaa loppukauden lainalla Kiffenissä. Teemu Vaarakallio, Jonas Nyholm, Jesse Ahonen ja Joonas Kauti ovat kauden loppuun loukkaantuneina. Toistaiseksi poissa kokoonpanosta loukkaantumisten takia ovat Jani Kaukomaa, Atte Otronen, Dudu, Eero Forsen ja Emil Lidman.