Vaikeasta loukkaantumisesta toipunut Inter-pakki jatkosopimukseen

Vaikeasta loukkaantumisesta toipunut Inter-pakki jatkosopimukseen

04.10.2018

FC Inter on käyttänyt Niko Markkulan sopimuksessa olleen option kaudesta 2019. Toista kauttaan FC Interissä pelaava 28-vuotias Markkula palasi kesällä kentälle yli vuoden kestäneen loukkaantumisen jälkeen ja on pelannut tällä kaudella yhdeksässä Veikkausliigan ottelussa.

Ennen viime kevään loukkaantumistaan jyväskyläläislähtöinen Markkula oli jo lähellä paikkaa A-maajoukkueessa. Interin teknisen johtaja Vesa Mäen mukaan oikeana laitapuolustajana yleensä pelaava JJK-kasvatti on osoittanut arvonsa myös tänä vuonna.

- Olemme iloisia, että hän on tullut pitkän loukkaantumisen jälkeen takaisin ja hän on ollut kuin uusi hankinta meille. Syksyn peliesityksillä ei myöskään ole kahta kysymystä siitä, etteikö hän olisi ansainnut paikkansa täällä myös jatkossa. Hän myös sopii erinomaisesti tulevaan Interin joukkueeseen, Mäki kehuu Interin sivuilla.

Vastikään sadannen Veikkausliigan ottelunsa pelannut Markkula oli tyytyväinen seuran käytettyä option.

- Hieno juttu, että seura halusi käyttää option. Minulla oli selvää, että haluan jatkaa täällä. Seura on tehnyt niin paljon minun eteeni ja asiat on hoidettu hyvin, että koen olevani paljon velkaa seuralle. Ensi vuonna on lisäksi europelit tiedossa, laitapuolustaja muistuttaa.

Markkulan ohella FC Inter on käyttänyt myös hyökkääjä Ansu Sherrifin sopimuksessa olleen option kaudesta 2019. KuPS:sta Interin junioreihin kaudeksi 2017 siirtynyt Sherrif on tällä kaudella tehnyt 14 maalia pelaamissaan kymmenessä A-juniorien otteluissa. Debyyttinsä Veikkausliigassa 13.9. pelatussa VPS-ottelussa tehnyt 19-vuotias Sherrif on pelannut kaikkiaan kolmessa liigaottelussa.

Lähde: www.fcinter.fi