VPS testaa maalivahtia

VPS testaa maalivahtia

13.3.2019

Maalivahti Aati Riihimäki liittyi VPS:n harjoituksiin maanantaina.

21-vuotias Riihimäki on JJK:n kasvatti ja pelasi viime kaudella jyväskyläläisten riveissä Ykköstä 14 ottelun verran. Riihimäki harjoittelee VPS:n kanssa ainakin tämän viikon ajan.

- Aati on ollut mukana muutamissa treeneissä ja olemme nähneet, että hän on hyvä pelaamaan jalalla ja suhteellisen hyvä torjuja. Vaikka hän on nuori pelaaja, hän ei pelkää. Hän on päässyt hyvin joukkueen sisään jo muutaman päivän aikana. Tuntuu, että Aati on valmis tekemään töitä ja kehittymään. VPS on hyvä paikka siihen, kommentoi valmentaja Christian Sund seuran sivuilla.

VPS:n valmennusjohto pohtii seuran maalivahtitilannetta, koska tammikuussa edustusjoukkueen kanssa sopimuksen tehnyt Mika Kaarre on sivussa loukkaantumisen takia. Suomen Cupissa Vepsun kokoonpanossa mukana ollut Karl-Filip Eriksson on yksi vaihtoehto maalivahtitilanteen ratkaisemiseen.

- Eriksson ja Riihimäki ovat molemmat hyviä maalivahteja meille. "Fillen" me tunnemme jo entuudestaan ja Riihimäki on nuori pelaajaa, jolla on ominaisuuksia, joita etsimme, kertoo Sund.

Viime viikolla harjoituksissa mukana ollut jamaikalainen hyökkääjä Xhane Reid ei jatka seurassa. VPS:n pelit jatkuvat tämän viikon perjantaina Suomen Cupin neljännesvälieräottelulla Gnistania vastaan. Ottelu pelataan Oulunkylässä klo 19:00. Ruutu+ näyttää pelin suorana lähetyksenä.

Lähde: www.vepsu.fi