VPS:n lainakaksikko jatkaa kauden loppuun

VPS:n lainakaksikko jatkaa kauden loppuun

03.7.2018

Vaasan Palloseura hankki keväällä kolme lainapelaajaa sveitsiläisestä FC Sionista. Jo aiemmin ilmoitettiin, että Marco Privitera palasi Sioniin, mutta Ibrahima Gueye ja Elhadji Ciss jatkavat lainasopimuksilla Vepsussa kauden loppuun.

Topparina pelaava Ciss toki on valitettavasti loukkaantuneena ja paluu kentille tapahtunee vasta elokuun lopulla.

- Olen erittäin tyytyväinen Cissin tekemiseen. Hän on todella ammattimainen ja voisi pelata korkeammallakin tasolla kuin Veikkausliiga. Hän johtaa joukkuetta puolustussuuntaan ja pelaa kovaa kaksinkamppailuissa. Asenne urheilemiseen ja jalkapalloiluun on ihan huipputasoa, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi seuran sivuilla.

Hyökkääjänä pelaava Gueye on jälleen käytettävissä TPS-pelissä kärsittyään korttitilin täyttymisen myötä tulleen pelikieltonsa.

- Gueyen parhaat puolet liittyvät nopeusominaisuuksiin. Gueyen hyvät ominaisuudet ovat kaikki huippuluokkaa. Kehityskohteet liittyvät enemmän pelikäsityksellisiin asioihin ja siihen, miten se tekemisen taso pysyy vielä tasaisemmin korkealla. Olen tyytyväinen siihen, että myös Gueye jatkaa meillä loppukauden, Vuorinen toteaa.

Lähde: www.vepsu.fi