RoPS miehitti kuukauden joukkueen - Petteri Pennanen kuukauden pelaaja

RoPS miehitti kuukauden joukkueen - Petteri Pennanen kuukauden pelaaja

02.5.2018

Veikkausliigan huhtikuun pelaajaksi on valittu KuPS:n keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen. Pennanen pelasi huhtikuussa kuudessa ottelussa ja viimeisteli niissä viisi maalia. Toukokuun alkaessa Pennanen johtaa Veikkausliigan maalipörssiä.

Veikkausliigan huhtikuun valmentajaksi on valittu RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela. Koskelan luotsauksessa RoPS on aloittanut kautensa historiallisella tavalla. Pelaamastaan kuudesta ottelusta RoPS on voittanut viisi ja pelannut tasan yhden.

RoPS ei ole päästänyt alkaneella kaudella pelaamansa kuuden ottelun eli 540 minuutin aikana vielä yhtäkään maalia. Kyseessä on Veikkausliigan uusi ennätys nollapeleistä kauden alusta. Edellinen oli HJK:n nollapeliputki kauden 2001 alussa. Tuolloin HJK pelasi 457 minuuttia päästämättä maalia.

Kuukauden valmentajan lisäksi RoPS:sta nimettiin kuusi pelaajaa kuukauden joukkueeseen. HJK ja KuPS saivat joukkueeseen kaksi pelaajaa ja FC Lahti yhden pelaajan.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan yhteistyökumppani kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan. Koskela palkitaan torstaina 3. toukokuuta Rovaniemen keskuskentällä pelattavassa ottelussa RoPS – FC Honka. Pennanen palkitaan maanantaina 7. toukokuuta Savon Sanomat Areenalla pelattavassa ottelussa KuPS – FC Inter.

Veikkausliigan huhtikuun joukkue (4-2-3-1):

Antonio Reguero (RoPS)
Juho Hyvärinen (RoPS) – Leo Väisänen (RoPS) – Faith Friday Obilor (HJK) – Taye Taiwo (RoPS)
Sebastian Dahlström (HJK) – Abdalla El Said (KuPS)
Lassi Lappalainen (RoPS) – Lucas Lingman (RoPS) – Petteri Pennanen (KuPS)
Henri Anier (FC Lahti)

Kuukauden pelaaja: Petteri Pennanen (KuPS)
Kuukauden valmentaja: Toni Koskela (RoPS)