PS Kemi vahvisti valmennusryhmäänsä mielenkiintoisella nimellä

PS Kemi vahvisti valmennusryhmäänsä mielenkiintoisella nimellä

28.8.2018

Steven Polack, 57, liittyy PS Kemin valmennustiimiin loppukaudeksi. Polackin sopimukseen sisältyy myös optio ensi kaudesta.

Sunnuntaina Kemiin saapunut Polack tarttuu välittömästi toimeensa David Hannahin aisaparina tavoitteenaan PS Kemin pääsarjapaikan säilyttäminen.

- Olemme iloisia kun saamme Stevenistä Uefa Pro -lisenssin omaavan valmentajan seuraan. Hänellä on paljon kokemusta työskentelemisestä Suomessa niin pelaajana kuin valmentajanakin ja valmentajana hänellä on kokemusta myös ulkomailta. Hän puhuu hyvin myös suomea, joka myös on avuksi. Stevenin myötä tausta- ja valmennusryhmä vahvistuu paljon. Toivotamme hänet tervetulleeksi PS Kemiin, David Hannah iloitsee kemiläisten sivuilla.

- On kannaltamme hieno tilanne, kun valmennusasiat on saatu tältä osin maaliin. Nyt voimme keskittyä loppukauden niihin asioihin, joihin kuuluukin keskittyä, painottaa PS Kemin toimitusjohtaja Jarkko Ruhanen.

1961 Englannin Birminghamissa syntynyt Polack saapui Suomeen vuonna 1984 ja muistetaan yhtenä pääsarjan varmaotteisimmista puolustajista. Hän edusti Rovaniemen Palloseuraa yksitoista kautta saavuttaen Suomen Cup -mestaruuden sekä kaksi SM-pronssia. Polack teki toisen RoPS:n maaleista cupin finaalissa vuonna 1986, kun RoPS voitti Kemin Palloseuran 2-0. Kaikkiaan Polack pelasi Suomen pääsarjatasolla 301 ottelua ja teki niissä 31 maalia.

Rovaniemellä pelaajalegendan maineen saavuttanut Polack siirtyi vuonna 1995 Ykkösessä pelanneeseen FC Inter Turkuun ja juhli kauden päätteeksi nousua Veikkausliigaan. Kolme vuotta myöhemmin Polack nosti FC Interin pelaajavalmentajana uudelleen liigatasolle. Nousun ratkaisseessa ottelussa vuonna 1998 FC Inter voitti Kemissä KPT-85:n 2-1.

Viimeksi Polack on Veikkausliigassa valmentanut kakkoskoutsina FC KTP:ta 2013 – 2015. Polack on liigassa valmentanut myös FC KooPeeTeetä 2003 ja Ykkösessä Viikinkejä, AC Oulua ja Kokkolan Palloveikkoja. Ulkomailla Polack on valmentanut muun muassa ghanalaisissa King Faisal Babesissa ja Bechem Chelsea FC:ssa.

Lähde: www.pskemi.fi