Lassi Järvenpää sopimukseen RoPS:n kanssa

Lassi Järvenpää sopimukseen RoPS:n kanssa

31.10.2016

Rovaniemen Palloseura ja puolustaja Lassi Järvenpää ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen sopimuksen.

Hiljattain kaksikymmentä vuotta täyttänyt Järvenpää on alkujaan Helsingin Jalkapalloklubin kasvatti.

Järvenpää saapui Napapiirille viime syyskuussa kauden 2016 loppuun kestäneellä lainasopimuksella. Liigadebyyttinsä Järvenpää teki 16.9. kotiottelussa PK-35 Vantaata vastaan. Kaikkiaan Järvenpää pelasi kuluneen kauden aikana kuusi liigaottelua saaden jokaisessa lähes täydet minuutit. RoPS:ssa Järvenpään pelipaikka oli pääsääntöisesti oikeana laitapuolustajana.

- Heti ensitapaamisesta lähtien Lassissa on ollut positiivista hänen heittäytymisensä uusiin olosuhteisiin sekä ennakkoluuloton pelaaminen, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen kehuu.

- Kentällä hän voitti puolelleen paitsi kannattajat mutta myös meidät valmentajat. Olemme analysoineet tarkkaan hänen pelaamistaan. Hän liikkuu hyvin, pallollinen pelaaminen on hyvää tasoa ja itseluottamus korkealla. Lassi pystyy osallistumaan hyökkäyksiinkin monella tapaa.

- Tietenkin kyseessä on edelleen nuori pelaaja. Me haluamme jatkossa hioa häntä urallaan eteenpäin, ja keskustelujen perusteella siihen työhön molemmat osapuolet ovat valmiita, Malinen sanoo.

Lähde: www.rops.fi