KuPS hankkii laatuvahvistuksen keskikenttäryhmitykseensä

KuPS hankkii laatuvahvistuksen keskikenttäryhmitykseensä

01.8.2018

KuPS vahvistaa joukkuettaan kokeneella keskikenttäpelaajalla. Ghanalainen Reuben Ayarna (32) siirtyy kuopiolaisseuraan loppukauden 2018 kattavalla pelaajasopimuksella, joka sisältää seuran option sarjakaudesta 2019.

Ayarna siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin SJK:sta, jossa hänen pelillinen vastuunsa jäi valmentajan vaihdoksen johdosta vähäiseksi ja seura oli valmis luopumaan pelaajasta. Ayarna on pelannut tämän kauden Veikkausliigassa 15 ottelussa, joissa on syntynyt yksi maali.

Ayarna teki pelillisen läpimurtonsa Suomessa Ilveksen riveissä, jossa keskikenttäpelaaja oli voittamassa hopeaa kaudella 2016 ja kahden sarjakauden aikana liigaotteluita kertyi yhteensä 60 kappaletta. Ayarnaa on pidetty yhtenä pelipaikkansa parhaista pelaajista Veikkausliigassa.

Kuopion Palloseura on etsinyt uutta vahvistusta keskikentälleen viime kuukausien aikana ja päävalmentaja Jani Honkavaara näki Ayarnassa pelaajan, joka pystyy auttamaan joukkuetta saman tien.

- Viime kaudella suuressa roolissa ollut Ruben Gabriel on ollut lähes koko kauden loukkaantuneena ja Urho Nissilä siirtyi kesäkuussa Belgiaan, joten keskikenttäpelaajat ovat olleet vähissä. Ayarna on kokenut ammattilainen ja tuntee Veikkausliigan, joten tämä vahvistus tulee todellakin tarpeeseen, Honkavaara toteaa KuPS:n sivuilla.

Lähde: www.kups.fi