KuPS hankki maajoukkuepuolustajan

KuPS hankki maajoukkuepuolustajan

26.3.2019

KuPS vahvistaa joukkuettaan Veikkausliigakauden kynnyksellä, kun Suomen A-maajoukkueestakin tuttu puolustaja Kalle Taimi (27) liittyy Kuopion Palloseuran riveihin vuoden mittaisella pelaajasopimuksella.

192-senttinen puolustaja teki läpimurtonsa Veikkausliigassa vuonna 2016 PS Kemin riveissä. Taimi on edustanut kaksi edellistä kautta FC Lahtea, jossa oikeana puolustajana ja topparina viihtyvä Taimi nousi pelipaikkansa eliittipelaajien joukkoon. Puolustajan hyvät otteet huomasi myös Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva, joka antoi Taimille maajoukkuedebyytin tammikuussa 2017. Toisen maaottelunsa puolustaja pelasi saman vuoden maaliskuussa, jolloin syntyi myös maajoukkueuran avausmaali Maltan verkkoon.

Isokokoisen puolustajan viime kausi päättyi FC Lahden riveissä loukkaantumiseen, eikä Taimia ole nähty pelikentillä elokuun jälkeen. Kaarinan Nappuloiden kasvatti on kuntouttanut itseään talvikauden ajan ja Kuopion Palloseura on vastannut Taimin kuntouttamisesta jo reilun kuukauden ajan. Puolustaja on jo liittynyt mukaan joukkueharjoituksiin ja on lähellä paluuta myös pelikentille.

Lähde: www.kups.fi