KPV tehnyt sopimuksia – uusi hyökkääjä joukkueeseen

KPV tehnyt sopimuksia – uusi hyökkääjä joukkueeseen

30.11.2018

Veikkausliigaan noussut KPV on tehnyt viime päivien aikana kaksi pelaajasopimusta ensi kaudeksi.

KPV ja liigatasolla kokenut hyökkääjä Simo Roiha ovat solmineet pelaajasopimuksen. 27-vuotias hyökkääjä saapuu Kokkolaan liigajoukkue Rovaniemen Palloseurasta.

Monipuolinen hyökkääjä on pelannut 97 ottelua Veikkausliigassa ja viimeistellyt niissä 19 liigamaalia. Lähes koko uransa RoPS:aa edustanut Roiha on paukutellut yhteensä 30 osumaa rovaniemeläisille.

KPV:n ja Roihan sopimus kattaa kauden 2019.

KPV ja keskikenttäpelaajan rooliin kotiutunut Harri Heiermann ovat solmineet jatkosopimuksen. Loppukaudesta Vihreän avauskokoonpanoon murtautunut 22-vuotias jatkaa myös ensi kaudella kasvattajaseuransa riveissä Veikkausliigassa.

Heiermannin sopimus kattaa kauden 2019.

Myös KPV:n taustat vahvistuvat, kun usealta kaudelta tuttu valmentaja Niko Kalliokoski on sopinut jatkosopimuksen. Samalla Kalliokoski ottaa hoitaakseen joukkueenjohtajan tehtävät ja hän siirtyy kokoaikaisella sopimuksella KPV:n edustusjoukkueen valmennustiimiin.

Kalliokoski pelasi pelaajaurallaan yli 200 ottelua Pallo-Veikkojen paidassa ja hän aloittaa nyt jo viidennen kautensa edustusjoukkueen valmennuksessa.

Myös KPV:n fysiikkavalmentajana jo pidempään menestyksekkäästi toiminut Rasmus Broberg jatkaa Vihreän valmennustiimissä. Broberg vastaa joukkueen fyysisestä harjoittelusta sekä hoitaa fysioterapeutin roolia.

Lähde: www.kpv.fi