Inter nappasi HJK:sta itselleen uuden päävalmentajan

Inter nappasi HJK:sta itselleen uuden päävalmentajan

28.9.2018

FC Interin uudeksi päävalmentajaksi kaudet 2019 ja 2020 kattavalla sopimuksella on vahvistunut HJK:n nykyinen apuvalmentaja José Riveiro. Kesästä 2016 saakka HJK:n valmennustiimissä toiminut espanjalainen Riveiro on ollut nostamassa HJK:n kohti Suomen mestaruutta kausilla 2017 ja 2018.

FC Interin uuden päävalmentajan rekrytointiprosessi käynnistyi kesäkuussa. Hakemuksia saapui runsaasti ja keskusteluja käytiin useiden ehdokkaiden kanssa viime metreille saakka. Riveiro valikoitui lopulta tehtävään interiläisten valmennusmetodiensa ansiosta.

- Inter haluaa pelata modernin jalkapallon eturintamassa. Pelin nopeus ja teknistaktiset tekijät kasvavat jatkuvasti ja haluamme kehittää joukkuettamme etenkin näillä osa-alueilla, kommentoi FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kertoo seuran sivuilla.

Päävalmentajan valinnan valmistuttua alkaa myös muun valmennustiimin kokoaminen. Joukkueen kasaaminen on jo aloitettu ja noin puolet joukkueesta on kiinnitetty.

- Sekä pelaajien että valmennustiimin kohdalla kiinnitämme huomiota samoihin osa-alueisiin kuin päävalmentajan valinnassa. Haemme teknistaktisesti taitavia ja nopeita pelaajia, joiden kyvyt saadaan täyteen käyttöön uuden päävalmentajan ja valmennustiimin myötä. Kokoamme valmennustiimiä, joka tukee seuraa ja Riveiroa näissä tavoitteissa, Mäki kommentoi.

FC Interin nykyinen päävalmentaja John Allen otti päävalmentajan tehtävän vastaan Fabrizio Piccaretan palattua Italiaan kesäkuussa. FC Inter pelaa Veikkausliigan viimeiset ottelut normaalisti Allenin johdolla ja samalla aloittaa neuvottelut Allenin jatkosta seuran palveluksessa.

Lähde: www.fcinter.fi