Honka-tähti jälleen kuukauden pelaajaksi

Honka-tähti jälleen kuukauden pelaajaksi

03.8.2018

Veikkausliigan pelaajat ovat jälleen valinneet FC Hongan Macoumba Kandjin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi. Heinäkuun valmentajaksi on valittu VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen.

Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi on valittu FC Hongan hyökkääjä Macoumba Kandji. Kandji pelasi heinäkuussa viidessä ottelussa ja viimeisteli niissä neljä maalia. Elokuun ottelujen alkaessa Kandji on kolmannella sijalla Veikkausliigan maalipörssissä.

Heinäkuun valmentajaksi on valittu VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen. VPS on pelannut vahvan kesän ja noussut Veikkausliigassa jo mitaliin ja europaikkaan oikeuttavalle kolmannelle sijalle. Heinäkuussa VPS pelasi neljä ottelua, joista oli tuloksena kolme voittoa ja yksi tasapeli.

Kuukauden pelaaja Kandjin lisäksi Hongasta nimettiin yksi pelaaja kuukauden joukkueeseen. FC Inter sai kolme pelaajaa joukkueeseen, VPS kaksi ja HJK, Ilves, KuPS sekä RoPS kukin yhden.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan heinäkuun joukkue (4-4-2):
Maksim Rudakov (HJK)

Arttu Hoskonen (FC Inter) – Tero Mäntylä (FC Inter) – Robert Ivanov (FC Honka) – Teemu Penninkangas (FC Inter)

Lucas Lingman (RoPS) – Juho Lähde (VPS) – Jerry Voutilainen (VPS) – Petteri Pennanen (KuPS)

Marius Noubissi (Ilves) – Macoumba Kandji (FC Honka)

Kuukauden pelaaja: Macoumba Kandji (FC Honka)
Kuukauden valmentaja: Petri Vuorinen (VPS)

Lähde: Veikkausliigan tiedote