Honka ja HJK tasatulokseen Liigacupissa

03.2.2011

FC Honka ja HJK kohtasivat tiistaina Liigacupin ottelussa. Ottelu oli FC Hongalle talven kolmas Liigacupissa ja HJK:lle toinen. Joukkueet tasasivat pisteet kauden ensimmäisessä pääkaupunkiseudun derbyssä 1-1 (0-0).

Ottelun ensimmäinen puoliaika mentiin maalittomassa tilanteessa ja maalit nähtiinkin toisella puoliajalla. 66. minuutin jälkeen Akseli Pelvas siirsi läheltä pallon maaliin ja vei HJK:n johtoon. Yhdeksän minuuttia ennen loppua Honka tuli kuitenkin tasoihin, kun Lum Rexhepi iski Liigacupin toisen osumansa.

Pistemenestys oli Hongalle talven ensimmäinen ja kolmesta ottelusta espoolaisilla on tilillä kaksi voittoa ja yksi tasapeli. HJK on sitä vastoin pelannut kaksi ottelua ja helsinkiläisillä on kasassa neljä pistettä.

Liigacup jatkuu taas perjantaina, kun FC Inter isännöi IFK Mariehamnia ja HJK toivottaa MYPA:n tervetulleeksi Taliin.