HJK:lle tärkeä jatkosopimus – usea avainpelaaja jättää joukkueen

HJK:lle tärkeä jatkosopimus – usea avainpelaaja jättää joukkueen

10.11.2018

HJK on käyttänyt Maksim Rudakovin sopimuksen option ja maalivahti jatkaa Klubissa ensi kaudella. Lassi Lappalainen palaa takaisin Klubiin.

Vuosi sitten Klubiin Pietarin Zenitistä lainalle tullut Maksim Rudakov jatkaa HJK:n maalin vartioimista myös ensi kaudella. Lainasopimukseen kuului optio ensi kaudesta, ja HJK käyttää tämän option.

Rudakov pelasi tällä kaudella Veikkausliigaa 27 ottelussa 2430 minuuttia. Nollapelejä kertyi 17 ja pääsettyjä maaleja vain 15. Rudakov sai tililleen myös yhden maalisyötön. Rudakov pelasi kaikissa HJK:n kuudessa europelissä.

Lassi Lappalainen palaa Klubiin. Kaudesta 2017 alkaen RoPS:ssa pelanneen laitahyökkääjän lainasopimus päättyy. Rovaniemellä Lappalainen on pelannut päättyneellä kaudella vakuuttavasti ja oli yksi hopeamitalin takuumiehistä. 26 ottelussa kertyi peliaikaa 2063 minuuttia. Maaleja Lappalainen teki kahdeksan ja maalisyöttöjä viisi.

Ensi kaudella HJK:ssa eivät jatka Ville Jalasto, Hannu Patronen, Mikko Sumusalo, Macauley Chrisantus ja Jordan Domínguez.

Lähde: www.hjk.fi