HJK:lle kaksi uutta pelaajaa

HJK:lle kaksi uutta pelaajaa

17.6.2019

HJK on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Erfan Zeneli ja William Parra liittyvät joukkueeseen ja Santeri Väänänen on tehnyt uuden sopimuksen.

HJK saa tutun pelaajan mukaan loppukaudeksi, kun Erfan Zeneli palaa Klubiin. Sopimus kattaa loppukauden ja Zeneli on heti edustuskelpoinen.

– On tosi hienoa palata Klubiin ja pukea taas tuttu sinivalkoinen paita päälle, iloitsee Erfan Zeneli.

Zeneli on HJK:n oma kasvatti, joka on noussut edustusmiehistöön HJK:n akatemiajoukkueesta Klubi 04:sta jo 2005. Kaudet 2008–2010 Zeneli pelasi jälleen Klubi 04:ssa. Edustusjoukkueen vakiopelaajistossa hän oli 2010–2013. Edellisen kerran HJK:ta Zeneli edusti 2014–2015, jolloin hän palasi Klubiin Israelista. 2016 hän pelasi kauden Kazakstanissa Shatjor Karagandassa ja sieltä hän palasi Suomeen pelaten kaudet Interissä, SJK:ssa ja viimeksi RoPSissa.

– Efu on meille kaikille tuttu pelaaja ja edelleen erittäin laadukas pelaaja Veikkausliigaan lähellä vastustajan maalia sekä erikoistilanneosaamisellaan. Lisäksi Efu on edustuskelpoinen saman tien ja tuo siten meille heti vaihtoehdon lisää tällä hetkellä kapeaan loukkaantumisista kärsineeseen hyökkäysosastoon, kommentoi päävalmentaja Toni Koskela.

Klubi on tehnyt lainasopimuksen kolumbialaisen William Parran kanssa. Sopimus kattaa loppukauden ja siinä on optio seuraavalle kaudelle sekä osto-optio.

William Parra Sinisterra on 24-vuotias Independiente Medellinin puolustava keskikenttäpelaaja. Parra saapui Suomeen viime viikolla lääkärintarkastukseen ja harjoittelee jo joukkueen mukana.

– William on puolustusorientoinut keskikenttäpelaajaa, joka on hyvä suojelemaan puolustuslinjaa ja sen edessä olevaa tilaa. Näillä ominaisuuksillaan hän täydentää nykyistä keskikenttäpelaajistoa, toteaa päävalmentaja Toni Koskela.

Keskikenttäpelaaja Santeri Väänänen, 17, on tehnyt uuden sopimuksen HJK:n kanssa. Uusi sopimus on voimassa kauden 2021 loppuun asti.

– Santeri Väänänen on ikäluokkansa lahjakkaimpia pelaajia. Hän on hyvä organisoimaan peliä ja osoittanut jo potentiaalinsa liigajoukkueessa. On hienoa, että Sande jatkaa Klubissa, kertoo päävalmentaja Toni Koskela.

Lähde: www.hjk.fi