HJK hankki espanjalaisen keskikenttäpelaajan

HJK hankki espanjalaisen keskikenttäpelaajan

04.8.2018

Espanjalainen keskikenttäpelaaja Jordan Domínguez Rajo on tehnyt sopimuksen HJK:n kanssa. Sopimus kattaa loppukauden 2018, ja seuralla on optio kaudesta 2019.

Galicialainen Jordan Domínguez Rajo, 23 vuotta, tulee Klubiin Real Murciasta. Jordan on Celta Vigon akatemian kasvatti ja edusti seuraa kauteen 2015/16 asti. Celtasta hän siirtyi CD Toledoon kaudelle 2016/17 ja sieltä Real Murciaan kaudelle 2017/18.

HJK:n keskikenttä on jo pitkään kaivannut lisää vaihtoehtoja ja vahvistuksia. Jaakko Oksasen siirto Englantiin jätti joukkueeseen aukon, johon Jordan tuo kaivatun ratkaisun.

Mikäli pelilupa saadaan kuntoon, on mahdollista, että Jordan nähdään myös kentällä lauantain kärkikamppailussa HJK - RoPS.

Myös Klubi 04 saa tuoreen vahvistuksen. Kolumbialainen 22-vuotias hyökkääjä Eliécer Espinosa Calvo on liittynyt HJK:n akatemiajoukkueeseen tavoittelemaan pääsyä HJK:n liigajoukkueeseen ensi kaudella. Eliécerin pelilupa on kunnossa ja hän on valmennuksen käytettävissä ensi sunnuntain Klubi 04-KPV -matsissa.

Lähde: www.hjk.fi