Jukka Halme. Kuva: Jussi Eskola

HIFK:lle sopimuksia: Seuraikonille jatkosopimus, Njazi Kuqi hyökkäykseen

11.12.2018

Veikkausliigaan noussut HIFK solmi kaksi sopimusta: Seuraikoni Jukka Halme jatkaa ja uutena vahvistuksena tulee Njazi Kuqi.

HIFK on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Njazi Kuqin kanssa. 35-vuotias Kuqi tuo HIFK:n hyökkäykseen lisää tulivoimaa ja sen lisäksi paljon kokemusta ulkomaankentiltä sekä maajoukkueesta. Kuqin edellinen seura oli Intian Superliigan Atlético Kolkata, jossa hän pelasi kuudessa ottelussa tehden yhden maalin. Kuqi on pelannut myös Veikkausliigaa FC Interissä, PK-35:ssä, TPS:ssä ja FC Lahdessa. Kuqi omaa myös pitkän uran ulkomailla. Hän on edustanut ulkomailla muun muassa Panioniosia, Blackpoolia ja Birmingham Cityä. A-maajoukkueessa Kuqi on ollut tehokas tehdessään 12 ottelussa 6 maalia.

– Fiilikset on todella hyvät ja en malta odottaa, että pääsee taas pelaamaan Veikkausliigassa ja HIFK:ssa! Toivottavasti pelaamme mahdollisimman korkeista sijoista, se että joukkue menestyy ja taistelee pitää olla jokaisella tärkein asia, kertoo Kuqi.

Jukka Halme ja HIFK ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen. 33- vuotias ”Jugi” pelasi päättyneellä Ykkösen kaudella 21:ssä ottelussa onnistuen kaksi kertaa maalinteossa. Kesikentällä viihtyvä Jugi on edustanut nykyisellä pestillään IFK:ta jo vuodesta 2011. Hän oli tärkeä palanen keskikenttää, kun IFK juhli Ykkösen mestaruutta päättyneellä kaudella. Jugi on tunnettu loistavana joukkuepelaajana, joka jättää kentälle astuessaan aina kaikkensa. Siitä esimerkkinä hän on saanut lempinimen ”Bragun Gattuso.”

– Hyvät fiilikset kun saatiin sopimusneuvottelut maaliin hyvissä ajoin. Hienon viime kauden päätteeksi otettiin hetki vähän happea, mutta valmistautuminen tulevaa varten on jo käynnissä. Tässä ihan odottelee, että vuosi vaihtuisi ja päästäisiin taas joukkueen kanssa tekemään yhdessä hommia.

Lähde: www.hifkfotboll.fi