Suomi tasapeliin Kroatian vieraana!

06.10.2017

Suomen A-maajoukkue pelasi perjantaina upeasti 1-1-tasapelin Kroatian vieraana.

Pelin ensimmäinen 45-minuuttinen oli selkeää Kroatian hallintaa. Suomi ei päässyt juurikaan hyökkäämään ja kotijoukkue piti palloa 80-prosenttisesti. Kroatian huippuvaaralliset paikat jäivät kuitenkin vähiin ja tauolle mentiin tilanteessa 0-0.

Toisella jaksolla Suomi luotua ajoittain hyvää painetta Kroatian maalille ja sai luotua myös muutaman loistavan maalipaikan. Kroatia kuitenkin iski pelin ensimmäisen maalin, kun se teki vastahyökkäyksestä osuman noin tunnin kohdalla. Tilanne sai alkunsa Suomen surkeasti pelastusta kulmapotkusta ja vastahyökkäyksestä Mario Mandzukic liukui pallon läheltä sisään.

Pelin lopussa Suomi loi edelleen hyviä hyökkäyksiä. Tasoitus syntyi lopulta 89. minuutin kohdalla, kun Pyry Soiri onnistui.

Näin peli päättyi lukemiin 1-1