Naisten A-maajoukkue taipui Espanjalle

07.4.2018

Suomen naisten A-maajoukkue joutui tunnustamaan Espanjan paremmakseen perjantaina pelatussa MM-karsintaottelussa. Espanja haki Helsingistä 2-0 (1-0)-voiton.

Espanja siirtyi ottelussa johtoon 11. minuutilla, kun Irene Paredes puski kulmapotkusta espanjalaisille avausmaalin. Suomen tilanteet jäivät koko ottelussa vähiin Espanjan hallitessa kenttätapahtumia. Toisen puoliajan alussa Olga Garcia pääsi laukomaan kaukaa pallon Tinja-Riikka Korpelan selän taakse. Suomen kiri loppui lopullisesti neljä minuuttia ennen loppua, kun Tuija Hyyrynen sai punaisen kortin.

Espanja pitää MM-karsintalohkon piikkipaikkaa puhtaalla pelillä neljän ottelun jälkeen. Suomi on tasapisteissä Itävallan kanssa kolmantena seitsemällä pisteellä. Suomen seuraava ottelu on 8.6., kun Helmarit kohtaa Itävallan.