Jalkapallon huippuliigat 2017-18 live stream –lähetyksillä netissä

Jalkapallon huippuliigat 2017-18 live stream –lähetyksillä netissä

06.8.2017

Euroopan kovatasoisimmat jalkapalloliigat pyörähtävät käyntiin pian. Samalla futisfaneille herää mieleen kysymys: mistä voi katsoa pelit? Jos pelit näkee ilmaiseksi, entistä parempi.

Monien nettisivustojen ohjelmistosta löytyvät:

· ESPANJAN LA LIGAN LIVE STREAM

· ITALIAN SERIE A:N LIVE STREAM

· Englannin Valioliigan live stream

· SAKSAN BUNDESLIIGAN LIVE STREAM

· RANSKAN LIGUE 1:N LIVE STREAM

· ja muiden jalkapalloliigojen pelejä live stream -lähetyksiä.

Mutta niissä on monesti omat ongelmansa: ärsyttävät pop-up-mainokset pomppivat ruudulle, lähetykset pätkivät ja niin edelleen.

Tähän on kuitenkin ratkaisu:

Useat rahapeliyhtiöt, joista yksi on Veikkaus Oy, näyttävät netti-tv-osioissaan kovatasoisten eurooppalaisten jalkapalloliigojen otteluita asiakkailleen live stream -lähetyksillä.

Suuri osa niistä ei edes edellytä veikkaamista tai mitään muutakaan rahapelaamista. Edellytyksenä on vain se, että pelitilillä on rahaa. Usein yksi senttikin riittää.

Kannattaa huomata, että usein niiden minimitilisiirrot ovat kuitenkin suurin pirtein 10 euron luokkaa. Live stream –lähetyksiä voi katsoa niin kauan, kun rahaa on tilillä.

Jos rahat pitää tilillä tekemättä niille mitään, voi katsoa netti-tv:tä niin pitkään kuin haluaa!

Mitkä live stream –lähetykset kannattaa katsoa?

Espanjan La Liga, Italian Serie A, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin Valioliiga ovat varmasti mielenkiintoisia sarjoja kaudella 2017-18. Näin ollen sarjoissa on kosolti pelejä, jotka kannattaa katsoa live stream -lähetyksillä. Alle on listattu mielenkiintoisimmat.

Espanjan La Ligasta esiin nousevat tietysti El Clasicot, joissa Real Madrid ja FC Barcelona ottavat mittaa toisistaan. Jättiläisten kohtaamisten lisäksi kannattaa katsoa myös matsit, joissa viime vuodet erinomaisesti pelannut Atletico Madrid kohtaa Realin ja Barcan.

Atleticon valmentajan DIEGO SIMEONEN tulisieluinen toiminta kentänlaidalla varmistaa sen, etteivät pelaajat vie kaikkea huomiota.

Italian Serie A:sta esiin nousevat etenkin Rooman derbyt, joissa AS Roma ja SS Lazio kohtaavat. Kyseisiä pelejä on kutsuttu jopa koko futismaailman tulisimmiksi otteluiksi.

Saksan Bundesliigassa mielenkiinto kohdistuu etenkin siihen, miten Bayern Münchenin kovimmat viime kauden haastajat, eli RP Leipzig ja Borussia Dortmund, pystyvät lyömään kapuloita CARLO ANCELOTTIN luotsaaman joukkueen rattaisiin.

Ranskan Ligue 1:ssä suurin mielenkiinto kohdistuu siihen, miten AS Monacon ja Paris Saint-Germainin välisissä peleissä käy. Kaudella 2016-17 Monaco päätti PSG:n pitkän mestaruusputken, mikä varmasti kismittää pariisilaisia, jotka haluavat palata valtaistuimelle kaudella 2017-18.

Englannin Valioliigassa on kosolti joukkueita, joiden live stream –lähetysten katsominen on mielenkiintoista puuhaa alkavalla kaudella. Jos kolmen joukkueen keskinäiset ottelut nostetaan tarkasteluun, mielenkiintoisimmat ovat hallitseva mestari Chelsea, Manchester United ja Manchester City.

Manchesterin paikallistaistoihin herkullisen lisämausteen antaa se, etteivät joukkueiden päävalmentajat, Unitedin JOSE MOURINHO ja Cityn JOSEP GUARDIOLA, tunnetusti ole erityisen hyviä ystäviä keskenään.

Milloin parhaat live stream –lähetykset näkyvät?

Sen jälkeen luonnollisesti herääkin kysymys: milloin parhaat ottelut pelataan? Live stream –lähetystä on paha laittaa ruudulle näkymään, jos ei tiedä, milloin pelit pelataan.

Katso:

· LA LIGAN OTTELUOHJELMA

· SERIE A:N OTTELUOHJELMA

· BUNDESLIIGAN OTTELUOHJELMA

· LIGUE 1:N OTTELUOHJELMA

· VALIOLIIGAN OTTELUOHJELMA

Linkkien takaa löytyvät otteluohjelmat, joista on helppo katsoa läpi ne pelit, joita haluaa live streaming –palveluilla katsoa.

Otteluiden jälkeen asiaan kuuluu tietysti jälkipuinti. Parhaan mahdollisuuden siihen Suomessa tarjoaa FUTISFORUM2.ORG, jossa keskustelu on värikästä.

Ennen otteluja moni haluaa lukea ennakoita otteluihin, jotta live stream –lähetyksistä saa enemmän irti. Mielenkiintoista asiaa eurooppalaisesta huippufutiksesta julkaisevat muun muassa ILTA-SANOMAT ja YLE.

IS ja YLE Urheilu eivät usein julkaise varsinaisia ennakoita La Ligan, Serie A:n, Bundesliigan, Ligue 1:n tai Valioliigan otteluihin, mutta ne uutisoivat laajasti joukkueista sekä kertovat, mikä on tilanne sarjataulukossa.

Bundesliigassa, Ligue 1:ssä ja Serie A:ssa selvät mestarisuosikit

Osassa liigoista on selvät mestarisuosikit: Bayern München Saksassa, Paris Saint-Germain Ranskassa ja Juventus Serie A:ssa, mutta niissäkin sarjoissa on yllätykset ovat mahdollisia, kuten Ranskassa viime kaudella nähtiin.

La Ligassa ja Valioliigassa ei ole yhtä selviä ennakkosuosikkeja kuin edellä mainitussa kolmikossa.

Espanjassa mestaruustaistelu nähtäneen hallitsevan mestarin Real Madridin ja FC Barcelonan välillä, mutta, kuten yllä on sanottu, Atletico Madrid voi sekoittaa mestaruustaistelua. La Ligassa on muitakin yllätysvalmiita joukkueita.

Valioliigan suurimmat mestarisuosikit ovat tosiaan Chelsea ja Manchesterin joukkueet, mutta mitä tahansa voi tapahtua, kuten Leicester Cityn mestaruus kaudella 2015-16 OSOITTI.

LEICESTER CITYN yllätys oli sitä luokkaa, ettei vastaavaa välttämättä nähdä enää lukijan elinaikana. Mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Kannattaa katsoa tarkasti läpi La Ligan, Serie A:n, Bundesliigan, Ligue 1:n ja Valioliigan alkukaudet ja tehdä sen jälkeen päätöksiä siitä, mitä live stream –lähetyksiä katsoo loppukauden aikana.

Suomalaiseen jalkapalloon keskittyvä Kymppipaikka.fi raportoi tarkasti sen, miten suomalaiset onnistuvat Euroopan huippujalkapalloliigoissa.