Speedy Nissinen Pallokissojen peräsimeen

19.12.2011

Naisten Ykköseen noussut Pallokissat on pestannut uudeksi päävalmentajakseen kolme edelliskautta KMF:sta valmentaneen Pertti ”Speedy” Nissisen. Lisäksi yksi seura on kaiketi luopumassa Naisten Liigan sarjapaikastaan ja Pallokissat elättelee toiveita lunastaakseen liigapaikan.

Pallokissat saa kokeneen valmentajan, kun Pertti Nissinen ottaa Naisten Ykköseen nousseen joukkueen vetovastuun.

Pallokissat nousi viime kauden päätteeksi Naisten Ykköseen kärsittyään kaudella vain yhden tappion. Joukkueen rungon tulee muodostamaan viime kauden nousijajoukkue ja lisäksi joukkueeseen on ehdolla useita pelaajia lähiseuroista. Joka tapauksessa Nissinen saa vedettäväksi varsin nuoren joukkueen joka vilisee nuorten maajoukkuepelaajia.

- Tulemme taistelemaan Ykkösessä kärkipaikoista, vaikka joukkue on nuori. Olen vetänyt nyt muutamat harjoitukset ja olen vakuuttunut että kovalla innolla harjoitteleva joukkue kehittyy isoin harppauksin kauden aikana, toteaa Nissinen ja jatkaa:

- Halusin Pallokissoihin koska seurassa on tekemisen meininki ja se on muutamassa vuodessa nostanut itsensä yhdeksi valtakunnan laadukkaimmista. Uskon että Pallokissojen pelikirjaa soveltamalla naisten joukkueeseen, tulosta tulee pitkässä juoksussa varmasti, Nissinen toteaa Pallokissojen sivuilla.

Nissinen väläyttää myös, että yksi seura olisi jättämässä paikkansa Naisten Liigassa ja Pallokissat voisi nousta sen tilalle. Kyseessä on mitä todennäköisimmin niin ikään kuopiolainen KMF.

- Olemme laittaneet hakemukset Palloliittoon, jotta saisimme vapaaksi jääneen liigapaikan ylimmältä sarjatasolta. Olen luottavainen, että Palloliitto tekee järkeviä päätöksiä asiasta ja ajattelee jatkuvuutta nimenomaan lahjakkaan ryhmän ja pelaajien kautta.

Pallokissat harjoittelee vielä viikon ja jää sitten parin viikon joulutauolle.

Lähde: www.pallokissat.fi