Naisten Liigan nousijajoukkue solmi neljä pelaajasopimusta

Naisten Liigan nousijajoukkue solmi neljä pelaajasopimusta

09.2.2019

Naisten Liigan nousijajoukkue IK Myran on tehnyt neljä uutta sopimusta tulevaksi kaudeksi.

Viime kaudella joukkueeseen liittynyt Viktoria Byskata oli heti isossa roolissa. Hänellä on jo aiempaa liigakokemusta muun muassa Åland Unitedin paidasta ja hänen kokemuksensa ja korkeatasoinen ymmärrys pelistä ovat tärkeitä joukkueelle, mutta myös kentän ulkopuolella hän tuo tärkeää kokemusta.

Jillian McVicker on IK Myranin uusi maalivahti. Joukkue joutui etsimään uuden maalivahdin, kun Emilia Söderman joutuu huilaamaan pitkään jalkaleikkauksen takia. Pitkän valintaprosessin jälkeen valinta kohdistui amerikkalaiseen McVickeriin, joka pelasi viime kaudella USA:ssa, mutta häneltä löytyy vuodelta 2017 kokemusta Romanian huippuseurasta Cluj'sta, jossa tilille kertyi myös otteluita Mestarien liigassa. McVicker on syntynyt vuonna 1994 ja pelasi yliopistouransa Ohio Statessa.

Katie Murray on nuori ja monipuolinen keskikenttäpelaaja. Hän pelasi yliopistouransa Illinois Universityssä ja on todellinen kahden suunnan pelaaja. Hän on syntynyt vuonna 1997.

Koko tähänastisen uransa GBK:ta edustanut Rebecca Rasmus vaihtaa IK Myranin riveihin. Rasmus on jälleen paikallinen pelaaja, jolla on liigakokemusta, joka on joukkueelle ensiarvoisen tärkeää. Hän on todellinen johtaja kentällä ja pelaa aina isolla sydämellä antaen kaikkensa.